Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza all!! Mama...cati s-au sculat inaintea mea :-S:))

Welcome celor noi veniti. (Nu prea stiu care sunt ca nu'ss la curent cu Tattaglia :)))

Am dormit ca dreaq...nush cum am reusit da mi-am dezlipit unghia de la degetu' mic de la picior in somn :-S

De mult nu am mai vazut un film asa de cacat la cinema. (Restu' e privat)

PS: MUHAHA >:)

Neatza SmaerD. Welcome Edy. In seara asta REVIN IN FORTA! MUHAHA >:)=))

Hai ca plec la sala. Vorbim pe la 15:30 pe forum si diseara cam 21.00 in-game :>

dany trif ala mia facut post aiurea unu simon la omorat si eu iam zis ca sa vina ca un barzini prost la omrort si in loc sai faca lui psot mia facut mie ca lam jignit pe simon frate

dany trif ala mia facut post aiurea unu simon la omorat si eu iam zis ca sa vina ca un barzini prost la omrort si in loc sai faca lui psot mia facut mie ca lam jignit pe simon frate

Da ma am vazut. De aia m-am si bagat...dar na. Nu o voi mai face asa ca aveti grija la comportament.

PS: 1) Ne vedem diseara.

2) MUHAHA >:)

3) :))

Eu am voie nu tu farte am pierdut finala cu Agelica si dabea astept sati deea unban sa te bat putin Muhaaa

Nabzor eu am rupto pe Angelica de nush cate ori. La fel voi face si cu tine. Las ca vin eu >:)

Cand ma face ca eu te bat din cand in cand recunosc esti mai bun dar si eu te bat din cand in cand asha ca shhh nui adevarat ca ne bateai pe amndoi.

Cand ma face ca eu te bat din cand in cand recunosc esti mai bun dar si eu te bat din cand in cand asha ca shhh nui adevarat ca ne bateai pe amndoi.

/:) Nu va bateam cand faceam 3 Vs me dar la 2?? :-? Imi aduc aminte ca va capaceam...mda acum cand sa iau unban...server down =))