Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatzaaaa :X

da...pacat ca sunt doar 70 de oameni on :))

Apropo...pasionatii de animeuri din Bucuresti (daca exista asa ceva pe aici) pe 23 si 24 octombrie va fi conventie anime (Nijikon) la Palatu Copiilor, urmat de un concert j-rock (Guild) in Silver Church :)

Ghambyt...

Zi frumos ca te-ai lasat de samp sau ca n-ai chef sa intri si gata.

Am verificat in logs, nu ai intrat de 6 zile, ai fost demis acum 2 zile pentru inactivitate neanuntata mai mare de 3 zile.

Acolo ar fi scris daca tu intrai dimineata, dar nu a scris, oare de ce?

Plus, acum zici ca nu e nimeni dimineata ==> tu ai fost dimineata si erai singuru' Tattaglia on, dar din moment ce ai fost demis, nu aveai cum sa fi singurul Tattaglia on / nu erai on ==> minti

Daca aveai un motiv puteai posta la inactivitate, dar asa nu merge..

Ce mai faceti ?

Vroiam sa ma apuc si eu de SaMp dar am contul banat ... am dat parola off

Scuzati ca am postat aicia chiar daca nu mai sunt Vroiam sa vad ce faceti sunteti my family :X>:D<<'>

Noi suntem bine.. tu? >:D<<'>

Daca chiar vrei sa joci iti poti face cont nou, dar vei incepe iar de la 0.. :)

Ai voie sa postezi aici, doar nu mult (cat timp nu esti membru)..oricine e binevenit cu un salut / o urare

Ce faceti Tattaglia ? >:D<<'> . Scuzati-ma va rog ca am postat aici , dar imi sunteti dragi , iubesc aceasta mafie si vreau sa stau majoritatea timpului cu voi si sa fac parte din ea :D. Va rog sa nu va suparati ca am postat aici

Fa o aplicatie .... si poate vei intra :)>-

A facut..

Pentru care ma tot intreaba de aplicatii 8-| : De mine nu depinde complet daca sunteti acceptati sau nu, decizia nu o iau individual.. deci asteptati, sau daca nu aveti rabdare, puteti retrage cererile ...