Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru sapty si dj croco:nu sunt bolnav,doar ca a trebuit sa depun azi dosarul pt scoala de soferi,si mai am niste treburi de facut sapt asta,chestia e ca nu fac scoala in oras,o fac la 120 km departare....si imi vine greu sa fac dute vino mereu,asa ca fac eu rost de o scutire:)))

Back from school...cu o ora mai devreme din fericire :))

Profu meu de antreprenoriala pe langa ca e obsedat sexual mai e si pedofil :| zi de cacat. Sper ca a voastra a fost mai ok.

Ce faceti? Cum o mai duceti? :))

P.S Croco sper ca nu ai pierdut si azi bani din cauza pariurilor :)) (in caz ca ai pus vreun bilet nenorocit)

Norocu asta :))

Pai o iau cu incepuntul :)) cand a venit prima data in clasa toata lumea si-a dat seama ca e un ratat obsedat (dabea azi ne-am dat seama ca e si pedofil). A inceput sa ne intrebe chestii gen "Copii, stiti care e cea mai intima strofa din luceafarul?" sau "Aveti grija unde va puneti telefoanele mobile. Mai ales fetele sa aveti grija la zonele intime" noi eram ceva gen "WTF!?" :| Azi dupa ce s-a terminat ora a mai stat prin clasa sa puna note in catalog si studia pe toata lumea (in clasa erau doar fete). Eu eram pe hol si i-am dat un hug unei colege (el in momentu ala iesea din clasa) si m-a intrebat "Nu vrei sa-mi dai si mie unul?" in gandu meu "Dute dracu de ratat obsedat ce esti". Si are o privire daia de obsedat...se uita la tine ciudat :)) Profu de Antreprenoriala= Epic Fail

Ce ar fi sa mori? :)) Auzi...viol :|

*Stirile de la ora 17:00 prezentate de Andreea Esca*: " Buna seara dragi telespectatori...STIRE SOC...un elev de 16 ani de la liceul Xenopol din Bucuresti a fost violat in plina strada de un preofesor obsedat sexual + pedofil de la liceul Iulia Hasdeu. Nimeni nu a intervenit, ba mai mult toata lumea a parasit zona cand a vazut ce se intampla... Atat pentru azi...va astept si maine la aceeasi ora. La revedere"