Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

re allz sunt la o sala de PC nush cand o sa intru ca nu prea pot sa mai bag samp in PC ca dupa 1 sapt dupa ce lam bagat se strica PC. Ma-m gandid sa il instalez pe stick si sa joc de cate ori il bag :D

:O OMFG :O Cata lume pe foruuuuum si cat de mult discutati aici. Imi vine sa imi dau palme.

Back from school....dezamagita...speram sa am si eu ce comenta :|

Mesaj pentru mutii din voi: vorbiti/scrieti dracu si aici ca nu va cade creierul (in cazul in care va ganditi ce sa spuneti) si nu va cade nici mana (in cazul in care va apucati sa tastati) -____-

Incep eu sa "vorbesc" pe aici.

1. Snizeeeeeeel ai zis ca esti pe sa-mp si nu esti =)) (probabil no sa vezi asta prea curand)

2. Croco (care probabil nu a venit de la liceu): Ti-a iesit vreun bilet? :))

3. vaaaaaN (tu cu siguranta no sa vezi asta...sau cine stie): poate mai intri si in seara asta pe sa-mp :))

4. Neamtzoo: Esti camila?

Restu oamenilor nu prea intra pe forum asa ca degeaba le pun intrebari ca no sa primesc niciun raspuns >:P

iar sunt singur pana la 6:))))),cred ca dau un rob si stau o ora jumate la jail ca sa ma uit la un film,ca asa singur de nebun nu amc e face in samp,turbez:))

oooo,lume noua,sal marvel.Sa vedeti faza idioata rau de tot azi.a facut mr.knnz event inot,plecare de la hq cuneo pana la rent boat lv,era eram pe primul loc cot la cot cu senzor,iar pe la jumatea traseului vine mr.knnz cu o barca si senzor se urca in ea si il dute mult mai in fata,iar la finish le-am spus ca sunt neseriosi si ca ii urasc,bine ca m-am abtinut de la injuraturi,si cica tot eu am fost de vina,ca sunt ofticat bla bla bla,cred ca se vorbiserea de la inceputut cursei,in fine,sata e romania,chiar si in virtual life...

Edited by Anghelos

oooo,lume noua,sal marvel.Sa vedeti faza idioata rau de tot azi.a facut mr.knnz event inot,plecare de la hq cuneo pana la rent boat lv,era eram pe primul loc cot la cot cu senzor,iar pe la jumatea traseului vine mr.knnz cu o barca si senzor se urca in ea si il dute mult mai in fata,iar la finish le-am spus ca sunt neseriosi si ca ii urasc,bine ca m-am abtinut de la injuraturi,si cica tot eu am fost de vina,ca sunt ofticat bla bla bla,cred ca se vorbiserea de la inceputut cursei,in fine,asta e romania,chiar si in virtual life...astia care fac dastea cred ca si in rai fac manarii,mituiesc ingerii le trag tepe:)))))

ups,scuzati de dublu post,am apasat gresit:)))

Welcome celor noi!

@ plec in excursie, vorbim luni :)

@ vaN, dansez foarte bine :-W>:P , esti tu mai nab + gay, la pachet :))

Edited by MrZaNu