Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

neata neata !

Cum va simteti ?

Pe.Se : Kip eu nu pot sa ajung la antrenamente deoarce sunt la scoala , si oricum nu ma lasa maika'mea sa intru deseara . Multumesc pentru intelegere.

Ok

Salut baieti , sunt nou pe aici , sper sa ne intelegem.

Salut baieti , sunt nou pe aici , sper sa ne intelegem.

Wtf , tot nu scap de tn nici aici =)) Welcome

Kobra ms pentru azi cu ady =))

care 23 ca am facut 30 akuma vrea rampage sa scrie " TATTAGLIA" Cu masini =)) Debea asteptsa vad ce iese

Oare cand mai avem vreun war?

Mie dor de o actiune asa, cum a facut don asesara cu, wantedul:)))

Bafta...

Eu nu voi mai incerca sa fac ce am vrut sa fac astazi, nu voi mai cere ajutorul playerilor de pe server, este inutil daca nu esti cu un admin in preajma se strica tot... Nu se poate face nimic aici din cauza unor playeri...

Sa vedeti si voi cat de disperat poti sa fi dupa bani, a zis tazzmania ca da 50k celui care aduce la hq o masina galbena, au venit cu o masina, au lasat-o, dupa au furat alta msina s-au dus sa ii schimbe rotile si au venit iarasi numai pentru cei 50k...

Rampage este foarte trist dar ai dreptate , multumesc mult pentru ajutor oricum a fost ceva impreuna , am demonstrat again ca suntem o familie unita , care se ajuta .

LeBron(Razvan) bafta la scoala.