Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

:D

Salut tuturor, sunt noul (vechiul) coleg.. am iesit din spital iar Stream a avut accident asa ca ii tin locul ;))

Saracu Stream , eram prieteni buni :)) Bun venit SnizzeL cum a fost in spital ? :))

neata neata

Scuze pentru dubluPost :

Baii sunt la scoala in banca si ghici cine se aseaza in fatza mea ..Profu de mate ..Ma gandesc cum sa-l bag in seama fara sa tipe la mine si..ghici ce?..imi aduc aminte de prenumele lui..Catalin..Il caut pe facebook ,ii recunosc poza ii vad profilu si ghici ce-i place?..Matematica..si soptesc..Bai ce-ar merge o ecuatie acuma..(fix cat sa ma auda)..Si ghici ce face frate?..Scoate creta, ma socate la tabla imi da un 3..Ne imprietenim shi pe facebook , tare. :))

Va pupa TazZmAniA :X

Scuze pentru dubluPost :

Baii sunt la scoala in banca si ghici cine se aseaza in fatza mea ..Profu de mate ..Ma gandesc cum sa-l bag in seama fara sa tipe la mine si..ghici ce?..imi aduc aminte de prenumele lui..Catalin..Il caut pe facebook ,ii recunosc poza ii vad profilu si ghici ce-i place?..Matematica..si soptesc..Bai ce-ar merge o ecuatie acuma..(fix cat sa ma auda)..Si ghici ce face frate?..Scoate creta, ma socate la tabla imi da un 3..Ne imprietenim shi pe facebook , tare. :))

Va pupa TazZmAniA :X

Este veche de 2 zile , 38 minute si 48 secunde.:!!

Snizel te rog eu mult ii spui la vaN ca merg la bunici in weekend si nu stiu daca voi putea veni la sedinta!am sa incerc sa vin dar nu e sigur daca pot....de aceea nu fac post la INACTIVITATe caci poatte am sa vin

Van: In primul rand nu sunt un posthunter :-W ,clar ? si In al doilea rand: Am uitat , daca imi amintesc iti zic .

Urmatori membri : atys , krrn , xtype , van , kip , HawkinS , L.E.X , bizzare , CyuPy09 , Tymonelu , vladone nu au pus cei 70k in has qiu , pana maine la ora 14:00(Cand avem sedinta) va rog sa ii puneti .

Ne vedem pe server :D