Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sallz M-am uitat la discuti Barzini si zincer sa fiu ne-au facut in toate felurile iara is ei bun nuj ce

Oasis degeba se da mare doar gura e de el e cel mai neportrvit lider dupa mine sincer sa fiu... Isi lauda echipa aiurea si + ca mai jicneste si pe celelalte factiuni!

Eu sunt De parere ca A fost o remiza chiar daca se vedea clar ca nu au miscat deloc! Nu mai eu cu gyo faceam cate 3 deodata Nu mai vorbesc de ceilalti care nu aveati ce face din ei .. In Fine cei mai destepti cedeaza lasa-i sa se bucure de o "veitorie" pe care stiu si ei ca nu au castigat-o!

Bravo: Tattaglia. Corleone, Straci Deoarece suntem buni si nu ne laudam cu asta aviz "Barzini" care nuj ce's cu ei!

Respect: The Tattaglia Familly & The Corleone Familly & The Stracci Familly

Edited by LaNsinG1

kRRn fiecare membru trebuie sa isi apere familia si sa se mandreasca cu ea , eu nu am fost la war deci nu stiu care este raspunsul final , Remiza sau au castigat ei , dar pentru eii a castiga un war vs noi(Alianta LS) inseamna foarte mult si e normal sa se mandreasca Felicitari tuturor . :) Edited by TazZmAniA

kRRn fiecare membru trebuie sa isi apere familia si sa se mandreasca cu ea , eu nu am fost la war deci nu stiu care este raspunsul final , Remiza sau au castigat ei , dar pentru eii a castiga un war vs noi(Alianta LS) inseamna foarte mult si e normal sa se mandreasca Felicitari tuturor . :)

Perfecta drepatate Dar in cazul de fata ei nu au castigat... dar pretind asta + ca jicnirile la adresa noastra [Alianta Ls] nu cred ca sunt Bine venite deoarece si ei stiu sigur ca nu au vascat in fata noastra.

Pe mine ma deranjat foarte mult: Jicnirile ascupra Mafiilor din Los Santos si Lauda de sine ca si cum ar fi castigat Ceea ce nu sa intamplat in cazul de fata!