Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu va amenint :)) Chiar mi-o dau :)) glumeam :)

Si te dai mare acum ? :))

Va rog frumos este ceva foarte important pentru mine , as dorii si eu sa vad cati prieteni am in factiune asa ca cine ma considera prieten sa posteze aici "Eu te consider" sau cum vreti voi , deoarce mi-a spuus Gyoo niste treburi care m-au durut , Multumesc.

P.S ; Am terminat GTA Sa ( in 10 minute) :)) La misiunea 3 m-a arrestat un cop (noob) si trebuia sa o iau de la inceput(misiunea) si mi-a fost o lene :))

Edited by TazZmAniA

Nu conteaza parerea celorlalti,cat despre chestia asta problema e ca lumea e foarte schimbatoare,niciodata sa nu iti pui totul intr-o persoana,sunt sanse de 90% sa te tradeze :) ,putini sunt(din pacate) oameni care stiu ce inseamna cuvantintele "prietenie","incredere","confidentialitate" etc...

P.S:te cunosider prieten

Multumesc , apreciez respectul vostru :)) glumesc ..

Cuvinte mari de la un mare intelept :)

Daca vreti sa luati legatura cu mine , va anunt ca mi-am schimbat id de messenger asa ca va rog frumos add : victorash1995 Multumesc.

Edited by TazZmAniA

Sfat:nu pune la fiecare friend cate o culoare,punei in functie de factiune de exemplu,cum sunt momentan arata urat dupa parerea mea

Pai am fost la asassinul si la ciupanezu aks si akl ma prins k am sunat si na stiut unde sunt si nam auzit si a intrat la ei si eu chiar atunci trageam din tigara :|:)) e vineri si maine nu am voie afr :(( si nush cat timp nu am da ma las de fumat :))