Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

neata, Oantzah, alegerea ta... dar sa stii ca nu-i buna.

Am plecat la scoala, pa.

EDITED: 1.300 POSTURI.

Edited by Gat

da frate.....mereu in vitan mi-a dat , nu m-a scos nici un pariu , 30 favorit de nush cate ori , il pun eu mereu

Game World e in ambele parti da

Edited by Ultras Dinamo

Re aLL back de la sc azi am scapat cu 2ore mai rpd :D

Bafta Oantzah, catalinho09, Extesy! M-am simtit bine alaturi de voi, sper sa ramenem prieteni >:D<<'>

Am ajuns mai repede azi ... sper sa fac SA:MP`ul sa mearga ca nu stiu ce are :((X(

Bafta celor care ne parasesc .. Sper sa ramanem prieteni in continuare.

neatza :) , bafta oantzah

oTo , face alin surpriza acuma cu un lider la paterno sau corleone si nu te mai retragi :X:P

Apreciez asta , dar m-am resemnat , sunt ocolit de fiecare data si m-am saturat sa joc degeaba .

Cand intri sa-mi dai uninvite , nu are rost sa ocup locul degeaba , raman civil .

Aaa si apropo sa jucam si noi meciurile la fifa .

Bă oTo ... Ce faceți frate acum ieșiți toți pe capete .. ?

Iese Oantzah, se lasă oTo, mâine-poimâine se duce Norby în Hitman și uite cum rămânem trei in facțiune...

Stai ma calm ca nu pleaca norby in hitmen de creq...e rank 6 aicea acolo o sa fie 1 si pana face rank 4 pt. contracte... in + eu cred ca oTo are dreptate e de mai demult decat mine in factiune si nici macar rank 2 dar asta e pt ca nu vine la activitate si nici la antrenamente...dute frate cocean iar dak vrei u si cu Oantzah cei mai mari coceni in pnm..ce naiba? ce u stai in factiuni ca sa-ti faci signature?

Stai ma calm ca nu pleaca norby in hitmen de creq...e rank 6 aicea acolo o sa fie 1 si pana face rank 4 pt. contracte... in + eu cred ca oTo are dreptate e de mai demult decat mine in factiune si nici macar rank 2 dar asta e pt ca nu vine la activitate si nici la antrenamente...dute frate cocean iar dak vrei u si cu Oantzah cei mai mari coceni in pnm..ce naiba? ce u stai in factiuni ca sa-ti faci signature?

Chiar esti pe langa subiect total . Sa te luminez :)

Faza cu rank : nu stau pentru rank , dovada? Am plecat rank 6 barzini si m-am dus rank 1 corleone / Am plecat rank 5 cuneo si am venit aici . Pentur mine rank 1 = rank 6 .

Alta faza : la ce rost sa vin la activitati/antrenamente cand nu-si au rost ? Nu exista implicare . Dar oricum eu vin daca imi permite timpul .

Iar cuvantul "cocean" nu ma reprezinta .

Si sa inchei , eu ies pentru ca ma las de Sa:Mp ; la ce rost sa ocup locul degeaba ?

Sper ca te-am lamurit si daca viitoare sa numai vorbesti pe langa subiect daca nu sti nimic despre el :)