Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va doresc bafta in continuare ! Multumesc Croco si Sper sa o tineti toti asa ! saptamana asta si trecuta a fost un progres pentru Tattaglia !!

Bine ma... deci pe mine nu ma feliciti. Bine... te tin minte.

Felicitari, celor care au luat rank-up.

Ce te superi asa ma , am uitat ca ai luat si tu.

Va doresc bafta in continuare ! Multumesc Croco si Sper sa o tineti toti asa ! saptamana asta si trecuta a fost un progres pentru Tattaglia !!

Bafta in continuare , imi pare rau ca placi ai fost un membru model .

eu azi nu intru la antrenament :) , e ziua lu' tata :D 44 ani :))) , aveti grija la antr :P

La multi ani !!! Sa aibe tot ce iti doreste el !

Edited by capytzo

Pfft, won't be able to attend the training today! My Grandma is unwell and I need to be there for her... I hope you understand! I have also posted on the Inactive topic that I will be inactive for the whole training time..

I hope you understand! Thanks DH01

Am glumit ma, ce naiba... :)).

Si eu am glumit ,frate de skin

eu azi nu intru la antrenament :) , e ziua lu' tata :D 44 ani :))) , aveti grija la antr :P

Multi ani inainte,fericire multa si un fiu care nu renunta la lider , zi ca fac o bere cand ne-om intalni

Am venit si eu...nu am mai tinut cont de trecerea timpului si uite cat e ceasul :)) .. bine ca am facut cererea de invoire,am vazut ca v-ati distrat la antrenament,brb sa ma schimb si eu fac un dus si intru.

@Dj.Croco la multi ani tatalui tau !

Vreau sa va multumesc tuturor pentru tot , pentru faptul ca m`ati facut sa ma simt ca acasa si daca v`am suparat cu ceva , va rog sa ma iertati.Daca ve`ti avea nevoie de ceva, nu eziatati sa ma sunati si daca voi putea va voi ajuta.

Croco iti multumesc pentru sansa acordata.Imi pare rau ca plec dar promit ca pana la inceputul scolii ma voi intoarce.Atunci vreau ca The Tattaglia family sa fie cea mai tare mafie de pe server.

Bafta tururor si aveti grija de voi.