Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

omg ..deci de la 15.10 runner ..si asa incepe povestea :

Ne-am adunat cei online in hq ...Meghy Zeby Faust Whiskey Tymonela Creepy Cozmin Obscen..neam adunat in hq deci ..dupa 5 min a reusit un cop sa intre in hq ..pana atunci am asteptat ...primul intrat d3mo ..saracul sa dus ..DUMNEZEU SA IL IERTE ! si asa au inceput sa vina cat mai multi copoi ..pacat de ei am inceput sa ii omoram cu timpul au mai picat si oameni de a noi a trecut 30 de min ..hmm si vine tatutz PD/NG/FBI ....DEGEABA !! let's kill hem ..sa ajun la si 40 min runner..hmm iar au revenit pd/ng/fbi iar au venit degeaba...la si 59 a reusit saracul Gabb sa ma omoare ..sfarsit :))

Frate.. eu mam predat pt ca nu pot sa las calcu deschis ( trebuie sa ma vada ai mei ca invat) si daca vreau sa ajung la sedinta, nu pot astepta 6k... sper sa ma intelegeti :| si sa nu ma criticati ...

nui nimic . Esentialu e ca am rezistat cat mai mult , ne`am si distrat ..

A fost ca un fel de antrenament.

UP.

Sedinta va avea loc Astazi , 25/04/10 , ora 19:00

Guest micuny

ce mai faceti :X la 7 sedinta :X

De ce a iesit alin din coleone ca nu am inteles ? :-?? nu am nici ce-a mai vaga idee

Eu 1 cred ca ma las de samp am jucat 1 an si ceva, imi ocupa mult timp din timpul meu personal ( trece foarte repede timpu...)

mai vbim noi,salut!

O alegere ff inteleapta;) eu am inceput sa fac asta treptat, nu mai sunt asa obsedat de lvl bani etc.. Daca stati sa va uitati, sunt pe sv din 25 may 2009, si am lvl 16 ... mai nou ca adminu piticu cu o luna :)) si n-am admin..

LIVE YOUR LIFE!