Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu sa mor daca inteleg.

M-au prins in offside la faza asta.

Sper ca o sa ne informeze si pe noi cineva concret ca asa....

Asta astept si eu....m-au bagata in ceata rau de tot.

Deja imi da cu virgula la warurile astea.:))

Asta astept si eu....m-au bagata in ceata rau de tot.

Deja imi da cu virgula la warurile astea. :))

Crede-ma,

Nu esti singurul bagat in ceata =))

Citez:

Deci, haideti sa va explic putin. Se da /attack de pe RPG.B-ZONE.RO, liderul poate sa isi aleaga membrii care sa participe la war. Liderul mafiei adverse, vede ca este atacat, drept care isi face si el o echipa cu care merge la war. Warurile se desfasoara dupa orarul: 20:00-22:00, ca si pana acum. Cand sunteti pe turf, daca sunteti membru participant, va va aparea in dreapta jos, un BOX cu informatii despre war-ul in desfasurare. Nu mai exista best/worst member,deci, kills/deaths nu mai sunt un factor atat de important pentru castigarea warurilor.Conteaza in schimb, cat timp stai pe turf. Un war este format din 59 de runde, fiecare runda avand 30 de secunde. La sfarsitul acestor 30 de secunde, mafia cu cei mai multi membrii pe turf, castiga 1 punct. Mafia cu cele mai multe puncte, castiga "Influenta/Influence", o statistica care, deasemenea, poate fi gasita in BOX-ul din dreapta jos a ecranului. Aceasta influenta, arata mai exact, care mafie este favorita la castigarea turfului. Multi spun: "Ce rost mai are war-ul daca killurile nu mai conteaza?". Gresit! Killurile conteaza, este logic, daca iti omori adversarii, mafia ta va sta mai mult pe turf, deci, va castiga influenta. Statul in masina/cladiri pe turf, nu se ia in considerare.

Sper ca am explicat cat de bine am putut si m-am facut inteles pentru toata lumea.

• Marti ( 01.04.2014 ) ora 18:00 va avea loc un antrenament

• La acest antrenament toti membri care sunt online au obligatia de a participa

Cine este online si nu vine la antrenament va primi o amenda in valoare de 10.000$

Edited by PIttbulL07

Citez:

Deci, haideti sa va explic putin. Se da /attack de pe RPG.B-ZONE.RO, liderul poate sa isi aleaga membrii care sa participe la war. Liderul mafiei adverse, vede ca este atacat, drept care isi face si el o echipa cu care merge la war. Warurile se desfasoara dupa orarul: 20:00-22:00, ca si pana acum. Cand sunteti pe turf, daca sunteti membru participant, va va aparea in dreapta jos, un BOX cu informatii despre war-ul in desfasurare. Nu mai exista best/worst member,deci, kills/deaths nu mai sunt un factor atat de important pentru castigarea warurilor.Conteaza in schimb, cat timp stai pe turf. Un war este format din 59 de runde, fiecare runda avand 30 de secunde. La sfarsitul acestor 30 de secunde, mafia cu cei mai multi membrii pe turf, castiga 1 punct. Mafia cu cele mai multe puncte, castiga "Influenta/Influence", o statistica care, deasemenea, poate fi gasita in BOX-ul din dreapta jos a ecranului. Aceasta influenta, arata mai exact, care mafie este favorita la castigarea turfului. Multi spun: "Ce rost mai are war-ul daca killurile nu mai conteaza?". Gresit! Killurile conteaza, este logic, daca iti omori adversarii, mafia ta va sta mai mult pe turf, deci, va castiga influenta. Statul in masina/cladiri pe turf, nu se ia in considerare.

Sper ca am explicat cat de bine am putut si m-am facut inteles pentru toata lumea.

Multumim Diesel.

Eu am inteles totul in timpul warului.

De asta aveam eu nevoie.

Daca nu aveam parte de PRACTICA eram si acum BUT la asta :)))

Neatza bratva.

Si eu am ajuns la scoala ca n-am avut chef la prima ora.

Esti cel mai bun in a chiulii sau ? :))

Baga'ti ma mintile in cap si dute la ora.

Poate ramai pe dinafara =)))

N'eata Bratva.

Ce mai faceti.

Vai imi este somn de nu as mai pleca la scoala,dar na scoala ee pe primul loc.

=))))

Nu serios :))))

Si tu vorbesti fara sa iti dai seama ?

Salutare Tsar Bratva,

Ce scoala robiberto :))? e vara..

Ce faci Lion? :))

Tu vrei sa fortezi Vara? :>

Decat in game e vara ca in real..daca era vara :X era suuuuperrrrrrrrr.