Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu.

Nu este vina noastra ca a picat serverul.

In caz ca revine serverul sa fiti pe faza ca poate na..poate poate apucam putin din cel de-al 2-lea war.

Aici nu intra vorba de invoiri si cred ca si Sarpe va intelege asta.

Eu unul cel putin am stat si tot m-am chinuit sa intru pe servar de la 13:30 pana la 14:10 si am vazut ca nu merge asa ca am iesit si am plecat de acasa..acum mam intors acasa si am facut totusi invoiea...

=====================================================================================================

De astazi(31/07/2014) pana duminica seara(3/08/2014) aveti libertatea de a alege orice job indiferent de grupare.

Motivele sunt foarte multe, insa doresc sa fac aceasta factiune cat mai placuta si am realizat ca banii va stimuleaza foarte mult activitatea.

Citind una din propunerile postate de colegii vostri am hotarat sa facem cateva schimbari la salarii, micsorandu-le(bonusurile vor ramane). Pentru a compensa acest lucru, ma voi gandi la o solutie incat sa ne fie bine atat la war cat si in timpul liber si de a va da libertatea de a alege orice job in timpul liber.

Nu doresc sa fac din aceasta factiune o puscarie, insa doresc mai multa intelegere din partea voastra, astfel voi renunta usor usor la amenzi si activitati inutile.

Eu nu mi-am permis niciodata sa comentez in fata liderului meu in niciuna din factiunile in care am fost sau sa-l trag la raspundere, insa in aceste putine zile de cand sunt lider mi s-a intamplat.Daca doriti sa avem alt tip de raport, mai relaxat si deschis incercati sa tratati cu seriozitate orice ordin atat la war cat si in timpul liber, astfel ne va fi bine tuturor.

Cred ca orice mafiot are o anumita placere atunci cand mafia din care face parte cucereste un teritoriu, indiferent de interese. Acest lucru va fi posibil doar prin intelegere si vointa din partea voastra, sa ascultati sfaturile, oridinele si tot ce vi se spune.

Tot pentru o mai buna colaborare am creat si topicul cu propuneri.Acolo va pot asculta toate propunerile, le voi analiza si in anumite cazuri voi supune propunerile la vot.

=====================================================================================================

Ma bucur ca nu sunt singurul care e de parere ca aceasta persoana nu este unul dintre noi...

Ori confunda RPG2 cu RPG1 si mai are un cont in care este in TTB ori nu stiu...dar alta explicatie nu cred ca are...

@ Te rugam sa nu mai postezi aici daca nu faci parte din aceasta Familie.

Noapte buna celor ce s-au bagat deja la somn!

@,Ai vazut ce inseamna ca fi sofer de ROB bun? :))

Le-am dat destule sanse de fail zic eu si nu au fost in stare de asta...Poate data viitoare o sa ne faca fata :))