Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pepsi ce faci ma, anunti antrenamentul cu o ora inainte ? :| .. se anunta cu cel putin o zi macar .. sa stie lumea nu asa .. mai pui si absente

Tu chiar nu te uiti, avertismentele au fost sterse de catre zeby :)), iar eu vad in viitor ca astazi o sa fac antrenamentul ?

Iar faza cu " Pepsi ce faci ma " scoate-o atunci cand imi scri mie ceva, eu nu zic Hooltras Ba hooltras, fa / ma / ba etc.

Am un stil de a trata oamenii cu limbajul pe care il folosesc, si doresc ca si altii sa mi se adreseze la fel.

Nu suntem pe camp sau la piata " Ba Gheorghe cat face un KG de cartofi? " si lista continua cu astfel de cuvinte.

Asa este frumos, puteai spune simplu ' Pepsi ai gresit nu trebuia sa faci asa, uite asa asa si asa ', si cred ca intelegeam mai frumos, nu crezi ?

Nu .

Si vai ma scuzi ca am folosit apelativul de "ma" .. cum oare mi-am permis, incredibil, sunt un neobrazat .

HoolTras rau, HoolTras rau ce esti ..

Nu se va mai repeta doamnisora .. probabil diferenta de 5 ani dintre noi nici nu conteaza, dar ma rog ..

Nu .

Si vai ma scuzi ca am folosit apelativul de "ma" .. cum oare mi-am permis, incredibil, sunt un neobrazat .

HoolTras rau, HoolTras rau ce esti ..

Nu se va mai repeta doamnisora .. probabil diferenta de 5 ani dintre noi nici nu conteaza, dar ma rog ..

Poti sa fi si Basescu, ca ma doare in cur.

Ca esti cu 10 ani mai batran si eu mai tanara, bravo mie, mori tu mai repede si na.

Eu sunt o PERSOANA, iar cu tonul asta al tau de 'ma Gigi ce dracu faci' nu se vorbeste cu o PERSOANA, oricati ani ai tu, sau cati ani are ea, trebuie sa sti ca esti intr-o comunitate de oameni normali in care cuvintele ma /ba / fa si etc sunt destul de urate, in vocabularul romanesc astfel de cuvinte le vezi la tigani sau pe strada de cate un nesimtit. Nu cred ca vrei sa arati ca un nesimtit, nu ?

Daca tu nu crezi, este problema ta, tu "pici in jos". Este un pleonasm atat de cunoscut, in care prin vorbele omului si lucrurile scrise iti dai seama ce persoana poate fi el, fie ca tu poti sa imi fi tata/ bunic sau strabunic, eu sunt o persoana si mai ales FATA. Nu poti vorbi cu nici o persoana asa, de ce? E urat. Este in ipostaza aceea de tigan / nesimtit sa vorbesti asa, iar cat despre faza cu 'hooltras rau rau etc, nesimtit', e o bataie de joc.

Eu nu mi-am batut joc de tine, iar tu dragul meu HoolTras ti-ai permis, sti de ce ? Ca esti cu X ani mai mare ca mine. HA, cacat.

Nu-mi pasa, cand tu o sa ai inteligenta necesara sa vorbesti frumos cu cineva fara sa-i spui vorbe urate care in special se folosesc la Romi.

Romul da, este si el un om, o persoana, insa capacitatea lui de a vorbi frumos este de 30%, asa ca vocabularul sau ii scoate partea negativa.

Daca doresti bataie de joc, dute in Satra de tigani, poate te invata ei mai mult respect.

Mersi ca mi-ai citit fitele. :)

Indubitabil, prin romanul tau de morala cred totusi ca s-au strecurat problemele tale cotidiene, afectandu-ti personalitatea contemporana adolescentina, daca intelegi ce vreau sa spun .

Si nu pot sa cred ca te ataci atat de tare incat sa aberezi atat de mult doar pentru faptul ca ti-am spus " ce faci ma " .. daca te jigneam cu ceva, sau daca faceam vrun gest aiurea mai spuneam ca sunt sugestive asocierile tale cu "rromii" .. dar pentru simplul fapt ca ti-am spus " ce faci ma " , sa faci atata zarva, scuza-ma dar ma depaseste sa te inteleg .. totusi suntem in aceeasi "familie", ca tot spui ca suntem intr-o comunitate, iar intr-o familie cred ca daca te exprimi cu " ce faci ma " nu jigneste cu nimic, dar ma rog ..