Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aviz maine pentru probele de la olimpiada.

Multumesc lui Droppedz si Donald ca s-au oferit sa participe.

Probele sunt urmatoarele :

3zgn1vW.png

Finding Nemo

Data & ora: Joi, 20.08.2015 15:00

Tip proba: Cursa (Natatie)

Tip participare: Grup

Numar de membrii: 2

Descriere: Toti participantii se vor alinia la start si vor trebui sa parcurga traseul innotand. Primii 3 jucatori care ajung la final vor castiga.

Imagini/video:
.

Reguli suplimentare pentru aceasta proba:

- Daca doi membrii ai aceleasi factiuni castiga 2 locuri, factiunea va primi un singur loc pe podium.

Date & hour: Thursday, 20.08.2015, 15:00

Event type: Race (Swimming)

Participation type: Group

Number of members: 2

Description: All participants will line at the start line and they need to finish the race. First 3 players to reach the finish line will win.

Imagini/video:
.

Additional rules for this event:

- If 2 members of the same faction win 2 places, the faction only get one place on the podium.

Si:

Pac Man

Data & ora: Joi, 20.08.2015 20:00

Tip proba: Cursa (Labirint/Orientare)

Tip participare: Grup

Numar de membrii: 1

Descriere: Toti participantii se vor alinia la start in interiorul unor masini RC si vor trebui sa gaseasca iesirea din labirint. Primii 3 jucatori care ajung la final vor castiga.

Imagini/video: Click.

Reguli suplimentare pentru aceasta proba:

- Daca nu gaseste nimeni iesirea din labirint, castigatori sunt cei care au ajuns cel mai aproape de iesire.

Date & hour: Thursday, 20.08.2015, 20:00

Event type: Race (Maze/Orientation)

Participation type: Group

Number of members: 1

Description: All participants will line at the start line in a RC car and they need to find the exit of the maze. First 3 players to get out of the maze will win.

Imagini/video:
.

Additional rules for this event:

- If no one finds the exit of the maze, the winners will be those who got the closest to the exit.

Felicitari MemorySticky.

@, Mai incolo.

Atentie mare.Am fost sesizat cum ca voi incalcati tratatul de pace cu RDT respectiv SI.LV.Data viitoare va sanctionez la orice abatere.

Asta inseamna: kill la carjacker, limbaj, deranj work la arms etc...

Aveti mare grija sa nu se mai repete.Nu o sa rup 2 tratate de pace din cauza voastra.

@, Mai incolo.

Atentie mare.Am fost sesizat cum ca voi incalcati tratatul de pace cu RDT respectiv SI.LV.Data viitoare va sanctionez la orice abatere.

Asta inseamna: kill la carjacker, limbaj, deranj work la arms etc...

Aveti mare grija sa nu se mai repete.Nu o sa rup 2 tratate de pace din cauza voastra.

Poate ca am incalcat tratatul, dar si ei au facut la fel. Ma duceam la arms si bun kill de la ala si ala din RDT. Daca am vazut ca tot face dm zic sa fac si eu. Nu incalcam daca nu incalca si ei.

Ne cerem scuze. Nu se mai intampla.

Buna seara Bratveni.

Astăzi v-am explicat adica voua vi se pare sa fie normal ca ei sa ne dea licente gratis? Ar trebui si noi sa ii rasplatim intr-un fel....rasplata fiind aceasta...sa ii lasam sa dea /work la noi fara sa le dam fail.

Fac public acest anunt aici pentru a putea fii vazut de toti membrii TTB.In primul rand nu vreau sa credeti ca am venit aici doar sa dau PM-uri sau chestii de acest gen,sa fac rau colegilor.Ce rezolvati daca faceti DM aiurea pe colegi sau pe masinile acestora,ganditi-va ca poate au treaba,se grabesc sau ceva iar voi le stricati totul.De curiozitate...primiti cate 1k daca trageti in colegi?:)) Suntem 25 de membrii ,haideti sa adunam mai multi membrii si sa fim uniti,prieteni ,nu dusmani si sa ne razbunam unul pe altul .

Fac public acest anunt aici pentru a putea fii vazut de toti membrii TTB.In primul rand nu vreau sa credeti ca am venit aici doar sa dau PM-uri sau chestii de acest gen,sa fac rau colegilor.Ce rezolvati daca faceti DM aiurea pe colegi sau pe masinile acestora,ganditi-va ca poate au treaba,se grabesc sau ceva iar voi le stricati totul.De curiozitate...primiti cate 1k daca trageti in colegi? :)) Suntem 25 de membrii ,haideti sa adunam mai multi membrii si sa fim uniti,prieteni ,nu dusmani si sa ne razbunam unul pe altul .

În legătură cu DM-ul .. se mai trage și aiurea, dar în mare, ce ai spus tu, ai spus bine - trebuie să fim uniți.

Stiu ca ar fi fi o problema asta încerc sa spun nu mai faceti atata DM aiurea...totusi ca o persoana sa traga in tine fara sa te anunte este o chestie de bun simt si de respect fata de alte persoane.

Hai sa fim uniti nu sa trimitem PM-uri pe ascuns liderului pentru o mica greseala...pe care o putem repara cu ajutorul altora...

Felicitari pentru performanta de la olimpiada, nu ma asteptam.

Sunteti invitati toti la festivitatea de premiere.

Pentru mai multe informatii cititi ,,Anunturi importante''.

Locul 1 mereu.

Buna seara bratvienii!

Ai grija la dublu post, eu am mai fost sanctionat in trecut pe treaba asta :))

Frate ai grija cu posturile astea scurte sa nu fii sanctionat pentru treaba asta :))

Maine dam si noi attack speram sa se prinda.