Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna celor care se culca .

La multi ani Michael.Sa traiesti vesnic,sa ai parte de sanatate/bucurie/si tot ce-ti doresti.Iti doresc sa ai o zi de nastere plina de fericire si impliniri.

Edited by Ciccio

Salut .

Postez aici sa va fac o gluma de 1 aprilie . Glumesc .

La multi ani Maical. ! Sa ne traiesti multi,multi,multi ani , sa ai parte de bucurii alaturi de cei dragi . Sa fii sanatos si in putere pt a-ti putea indeplini toate visele si toate aspiratiile tale.La multi ani :X>:D<<'>

Salut Baietii..scz ca ma bag..

A mai fost o data spart contul..acum vro cateva luni..si eu eram on..am avut acceasi soarta ca cei care au luat FP..dar Thomas(pe atunci) a rezolvat totul..a vazut ca ip-urile nu seamana (razvan14 care il avea mai mereu si cel de pe care a fost spart contul..) si apoi Thomas ne-a scot FP..nu va ingrijorati....doar daca a fost Razvan14 cel adevarat atunci ati avea de ce sa va ingrijorati..

Bafta Corleone!! si Sry ca m-am bagat..

Salut Baietii..scz ca ma bag..

A mai fost o data spart contul..acum vro cateva luni..si eu eram on..am avut acceasi soarta ca cei care au luat FP..dar Thomas(pe atunci) a rezolvat totul..a vazut ca ip-urile nu seamana (razvan14 care il avea mai mereu si cel de pe care a fost spart contul..) si apoi Thomas ne-a scot FP..nu va ingrijorati....doar daca a fost Razvan14 cel adevarat atunci ati avea de ce sa va ingrijorati..

Bafta Corleone!! si Sry ca m-am bagat..

tu cu cine te certi ma? ce zici acolo?

la multi ani mihaita!!!!

Buna dimineata Corleone , va multumesc tuturor pentru urari . Astazi cred ca o sa ajung la sedinta , astazi imi serbez ziua doar cu o parte din familie si .. nu dureaza prea mult . Aveti grija ce faceti .