Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza.

Sunt total de accord cu tine,mai are si moderator si tot face spam.Oare unde o ajunge? Global Moderator ? Oare?

Spam ? ti se pare ca eu fac spamm ? Spun un "buna dimineata" / "buna seara" / "veniti in hq,antrenament" ,si asta ti se pare spamm ? Daca am 800 de posturi la Corleone nu inseamna ca fac spam ,eu sunt antrenor + sub-lider asasin . Postez in mai multe sectiuni . Habar nu ai ce inseamna spamm si iti dai cu parerea . Abtine-te de la comentarii ! De cand iti permiti sa ma faci "spamm-er" ? Tu postezi de vreo 5-7 ori pe zi la "discutii intre membrii corleone" si ma faci pe mine spamm-er ? Tu,ca simplu membru The Corleone family (534 posts) ...Hmm,cum asa ?

Edited by Ciccio

Spam ? ti se pare ca eu fac spamm ? Spun un "buna dimineata" / "buna seara" / "veniti in hq,antrenament" ,si asta ti se pare spamm ? Daca am 800 de posturi la Corleone nu inseamna ca fac spam ,eu sunt antrenor + sub-lider asasin . Postez in mai multe sectiuni . Habar nu ai ce inseamna spamm si iti dai cu parerea . Abtine-te de la comentarii ! De cand iti permiti sa ma faci "spamm-er" ? Tu postezi de vreo 5-7 ori pe zi la "discutii intre membrii corleone" si ma faci pe mine spamm-er ? Tu,ca simplu membru The Corleone family (534 posts) ...Hmm,cum asa ?

Auzi prietene,daca si Michael spune ca faci spamm la greu,cred ca vrei sa ajungi la 65465496874987645654697984654654679879 posturi sa te dai mare si tare.Daca eu postez 5-7 ori la Corleone ai ceva impotriva?

Vezi cum vorbesti la adresa mea,doar atat iti spun.

Mda ... am facut o gluma si uite unde s-a ajuns . Nu o sa mai postez Niciodata aici atata timp cat nu sunt membru , asta e un alt motiv pentru care probabil o sa ma las de SA:MP . Imi pare rau ciccio daca te-ai simtit ofensat din cauza postului meu , nu o sa mai postez aici .

Bine ... Imi pare rau ca am iesit :( Au inchis aplicatiile la Taxi :)) chiar cand am iesit ... Imi cer scuze ca postez !

Corleone :X

BlackMan nu cred ca esti in masura sa vorbesti asa cu Ciccio , incearca sa respecti rank-ul.

Carlos, nu stiu daca ai observat, dar BlackMan ii este superior in rank lui Ciccio.

Blackman nu cred ca esti in masura sa vorbesti asa cu Ciccio,vezi'ti de treaba ta ! Ciccio a muncit sa ajunga unde este. E vorba de respect, zic eu :)

Icsem, dar tu esti in masura sa ii spui lui BlackMan sa-si vada de treaba? In ce calitate faci tu asta?

dar tu, de ce ma iei la rost pe mine atunci ? nu stiu , de ce te bagi, peste mine si carlos .

Hai ca deja o dai in penibil... Ai cateva zile aici si iei la rost pe toti...

Si de ce ma bag? Pentru ca pot... :)