Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Posibil sa va fi sarit pe unul dintre voi,deoarece nu merge "Factions Members " de pe b-zone.ro ..Daca v-am sarit dati-mi un PM .

Data si ora desfasurarii : 14.05.2011

Membri prezenti : Danu95 , SoNoRo , L.E.X ,Andi.Fanucci ,Squiz ,age13 , Jack. , Rizi , BYOChimie , Colis , MrAndu ,Enzo. ,Nic_Adrian , Alex.Vercetty .

Membri absenti :[/color] RazoR.VerceTTY (2/2) , Xtype (1/2) , Deanzz (2/2) , cLaU (1/2) , DreamS (1/2) , Nale (1/2) , RoberTha (2/2) ,And3x (1/2) , Stephano.Martin (1/2) ,icseM (1/2) , Ace.vercetty (1/2) , Iulys (1/2) ,Tonny.Capone (1/2) , kdZ (1/2) , [mR].BeBe (1/2) , Ddo (2/2) ,Catalin_Neagu (1/2) , Mr.KnnZ (1/2) ,

Membri care au intarziat : Catalin_Diaz , Sahyn

Membri care au lipsit cu motiv : fivelici0us , Christiano , [mR].SpriTes

Exercitii facute : Cateva duele 1vs1 si cateva exercitii .

Detalii de la antrenament : Antrenamentul s-a desfasurat in mod normal cu mici incidente .

Yusuf. ti`am dat edit la postul de la Antrenamente .. mr Knnz nici nu mai e in Corleone ,bebe cu spirtes au vorbit cu mine,vin azi , razor cu ace au cerere de inactiv,tonny la fel

Refa prezenta