Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu Uitati! :

Anuntati-va colegii,

Astazi ( 4.07.2014 ) la 15:15 vom avea o activitate de tipul Last Car Standing cu toate companiile de Taxi , la aceasta activitate:

Prezenta este obligatorie , cine nu vine va fi sanctionat.(AV)

Asteptati conducerea in linie in HQ.

Today ( 4.07.2014 ) at 15:15 we will have an activity , Last Car Standing with all Taxi Companies , at this activity:

Presence is mandatory,who will not come will be punished.(AV)

Wait for superior rank's in line in HQ.

*Invoirile le faceti pe forum la sectiunea "Invoiri Activitati"

*The consent make them on forum at "Activities consent"

@@Andrei1s,

Cum adica ai revenit tu din coma lui LioN ? :)

Neata Bratva, ce putini sunt in game.

Neata Bratva !

Salut, am PC cu 1.8 GHZ si 2 GB RAM si am doar 30 de Fps-uri. Daca adaug 2/4 GB RAM o sa mearga mai bine?(40-50 fps-uri).

Dau +1!

Scuzati postul, nu dati report va rog foarte frumos. Datimi tag daca vreti sa-mi raspundeti.

Din nou, imi pare rau de post

Pentru waruri voi ziceti sa-mi iau un PC cu un procesor puternic sau sa bag multi (4+) GB RAM?

Salut, am PC cu 1.8 GHZ si 2 GB RAM si am doar 30 de Fps-uri. Daca adaug 2/4 GB RAM o sa mearga mai bine?(40-50 fps-uri).

Dau +1!

Scuzati postul, nu dati report va rog foarte frumos. Datimi tag daca vreti sa-mi raspundeti.

Din nou, imi pare rau de post

Pentru waruri voi ziceti sa-mi iau un PC cu un procesor puternic sau sa bag multi (4+) GB RAM?

Ca intrebare, cum de ai venit sa postezi aici?

Depinde si placa video ( daca o ai de 256 mb fi sigur ca nu o sa iti mearga bine)+ procesorul e mic. eu am dualcoler de 1,8 cu 2gb si imi merge cateodata ciudat. Rami se iau dupa procesor. Cu cat ai procesor mai bun, cu atat poti sa bagi rami mai multi.

@@Seby123, Ok, GB ram este memoria video, adica te ajuta sa ti mai multe aplicatii/jocuri deschise si aduce un + de fps dar nu foarte mare.

Cel mai bine e sa-ti iei un procesor compatibil sau o placa video, dar recomand procesor, ajuta cel mai mult.

Apropo nu merita sa-ti iei un PC nou doar pentru un procesor, fa-ti PC-ul pe piese iesi cu MULT mai ieftin.

Edited by RAYze

@, Cu cei on sau va fi anuntata pe forum ?

Astazi la ora 15:00 o sa fie o activitate doar cu cei ON.

**Prezenta optionala.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Maine ( 08.07.2014 ) la 15:45 vom avea o activitate de tipul Paintball impreuna cu Taxi LS.

La aceasta activitate:

Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în linie în HQ.Cine nu este în linie va fi considerat absent.

*Prezenta este obligatorie .Cine nu vine va fi sanctionat.(AV)

Tomorrow ( 08.07.2014 ) at 15:45 we will have an activity , Paintball with Taxi LS.

At this activity:

Everybody must wait for the Tsar Bratva leadership in line in HQ. Who is not obeying will be punished.

*You must be present at all costs.The members who won't come will be punished. (AV)

*Invoirile le faceti pe forum la sectiunea "Invoiri Activitati"

*The consent make them on forum at "Activities consent"

Edited by rTn RobiBertO

Avand in vedere ca azi de la ora 13:00 a picat serverul si a revenit ceva mai tarziu,activitatea nu a fost facuta conform planificarii mele asadar nimeni nu primeste AV.

Va inteleg de aceasta data.

Vineri (11.07.2014), la ora 13:00 vom avea war4fun.La acest war :

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în linie în HQ la ora 12:40.Cine nu este în linie va fi considerat absent.
  • Nu se acceptă învoiri decât cu un motiv foarte bun.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

Friday (11.07.2014), at 13:00 we will have war4fun.At this war :

• Everybody must wait for the Tsar Bratva leadership in line in HQ at 12:40. Who is not obeying will be punished.
  • You can't make invoices without a good reason.

*You must be present at all costs.The members who won't come will be punished !

NOTA: Tot timpul va aud ca va plictisiti fara war-uri.Vineri va astept in numar cat mai mare.

Warul va avea loc aici: http://imgur.com/a/YXhUF

Oponenti: Veniti si vedeti.

Salutare all!!!

Ce mai faceti??

Nu am mai postat de mult aici :))

Ba ce cod pe MimoSpd (LuNg paleta) ba sa vezi faza:

Aveau war cu RDT si la inceputul warurlui dadea mimo (LuNg) 3/3 la toti si pe la finalul warului s-a dezactivat ca na deja a exagerat cu codu lui si ce credeti ca s-a intamplat??

Era PALETA l-a batut runk de vai de el.Cu AIM e tare LuNg asta da fara e PALETA la fel ca restu codatilor din Pimps si tot ei striga dp altii "Codatilor".Ba fratilor uitati-va in oala voastra sa vedeti ce aveti acolo,numai codati infecti.Cu cod sunteti smecheri nu??? Da sigur cum sa nu fiti cu RENKO sunteti zmei si strigati dp altii "slabani" dar fara cod sunteti PALETE si asta am vazut astazi.Dar tot voi sunteti aia care se lauda in coace si-n colo.:))=)):)) {Asta a fost un mesaj pt toti codatii}

O seara frumoasa Bratva!!

Noapte buna SPARTANILOR!!