Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Seara buna tuturor!

Cei mai multi dintre noi dorm la ora asta.

Macar unii sa mai aiba somn.

Eu..ma bat cu patul si nu ma lasa sa dorm :))

Salut..Eu probabil nu voi fi azi la war ca plec la bazin, dar poate se amana cv etc. si nu ma grabesc inca sa fac invoirea..

Edited by DrW69

Salutare Tsar Bratva!!

Ce mai faceti??

Warurile de azi au mers cam rau 0/2 dar lasa ca ne revenim noi incet incet.

http://imgur.com/1gHSK2T

Sti cum se spune "Turfurile vin si pleaca".

Noi avem nevoie de mult antrenament si sa nu se vorbeasca pe /F.

Ca sa nu fie atentia prea mult distrasa de Chat.

Sti cum se spune "Turfurile vin si pleaca".

Noi avem nevoie de mult antrenament si sa nu se vorbeasca pe /F.

Ca sa nu fie atentia prea mult distrasa de Chat.

Gresesti Robi ! Cuvintele tale nu sunt cele potrivite. Ar fi trebuit sa-i zici ''Iei turfu nu iei turfu, semintele acelasi gust are ! "

Gresesti Robi ! Cuvintele tale nu sunt cele potrivite. Ar fi trebuit sa-i zici ''Iei turfu nu iei turfu, semintele acelasi gust are ! "

In primul rand,la o activitate sau un WAR pe /F trebuie sa vorbeasca doar Rank 4+ nu cum faceti voi.

Voi daca vedeti ca aveti chatul factiunii deschis scrieti pe /F tot felul de "paragrafe".

Aici Rank 4+ coordoneaza nu cei de rank 1-2.

Iar daca tot vrei sa ma contrazici eu zic mai bine sa inveti sa "vorbeste romaneste".Cu mine daca vrei sa vorbesti,vorbesti corect nu ma iei cu [...SEMINTELE acelasi gust ARE...] .

In primul rand,la o activitate sau un WAR pe /F trebuie sa vorbeasca doar Rank 4+ nu cum faceti voi.

Voi daca vedeti ca aveti chatul factiunii deschis scrieti pe /F tot felul de "paragrafe".

Aici Rank 4+ coordoneaza nu cei de rank 1-2.

Iar daca tot vrei sa ma contrazici eu zic mai bine sa inveti sa "vorbeste romaneste".Cu mine daca vrei sa vorbesti,vorbesti corect nu ma iei cu [...SEMINTELE acelasi gust ARE...] .

Ma....Stiu bine ca nu e corect. Dar daca tu nu ai auzit niciodata de faza aia cu "Semintele acelasi gust are" nu e vina mea..

Salutare Bratva!!!

Nu numai noi suntem de vina ca nu castigam warurile.Priviti aici [http://i.imgur.com/V0QjPjf.png?1] Cum sa nu te enervezi cand iti da cu deagle dp apartamentele alea pana pe hq paramedic.Oricum o sa le vina sfarsitul si codatilor astea.

Lasa ca ne revenim noi.Imi cer scuze ca mi-am dat demisia dar am retrag ( a fost facuta la nervi si la stres )

Mai vorbim in game!multa bafta

Astazi ora 16:00 la HQ School Instructors vom organiza un Last Car Standing cu premiul de $ 20.000.

Cine nu poate sa ajunga sa-mi de-a un PM , dar va rog sa fiti mai multi prezenti , deoarece este o activitate fun.

Clar nu pot intra pe server:(

http://imgur.com/DfhPkEW,rJasagO

Isi revine singur.

Asa imi facu si mie.Ma vedeam pe toti afk si nu-mi mai mergea nicio comanda.

Dadui /q si dupa nu imi mai intra.Nu-mi mai aparea sa bag parola si imi dadea Server Closed.

Il lasai vreo 5 minute sa stea si dupa mai incercai odata si mearsa.

Edited by rTn RobiBertO