Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

GG pt war Tsar Bratva!!!!!

Sper sa o tinem tot asa :) nu uitati imreuna dam teroare.

Eu ies putin pe afara si intru mai tarziu in game.

O zi frumoasa TTB!!

TTB POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps: Sarpe capitanul

PS2: Dedicatie pentru: Sarpe,LioN,Tom.HageN,MC1,Karim,Andrei1s si toata Bratva!!Se stiee B-) B-) :D/

Edited by PIttbulL07

Neata! :) Va salut din Franta! Vreau sa stiti ca eu am facut cererea de demisie si tot am fost sanctionat cu AV pentru War :D eu am facut cererea de demisie si m-am dus. Cand voi reveni voi aplica din nou aici. Bafta la waruri and Remember Sarpe, LioN si toti membrii factiunii TTB! Bafta!

Cea mai buna regula,asa o sa dispara toti aimeri si toti codati de lvl 10 care s-au fct zewi peste noapte.

Deabea astept warurile de luni!!

TTB POWER!! suntem pe locul 2 in lv,incurand v-om fi pe 1,nu uitati Impreuna dam teroare.

Eu ma bag la un film si dp merg la somn.

Ne vedem maine dimineata TTB!!!

O seara frumoasa.toate cele bune.

LA MULTI ANI T.JEFERSON,LA MULTI ANI.Fie ca visele tale sa devina realitate si sa realizezi tot ce ti-ai dorit,multa fericire si multa sanatate!!!!!!!

Edited by PIttbulL07

Salutare The Tsar Bratva!!!
Ce faceti???

Cam plictisitor fara waruri,deabea astept sa vina luni sa luam hq pimps.

Le dam magie.

Am luat rank de donator :X

Eu merg sa mananc si dupa ies la un fotbal cu amicii,ne vedem diseara in game!

O zi frumoasa TTB!!

Servus Bratva!

Ce faceti?

Din cate am inteles s-au facut cateva modificari la server.

Imediat citesc si eu update-ul si ne vedem in game.

Bafta!

Buna seara The Tsar Bratva!!

Ce parere aveti despre noul update??

Intradevar undele chestii sunt folositoare dar nu mi se pare normal ca am donat pentru elicopter doar ca sa il pot folosi la war si acum numai pot face asta.Singurul motiv pentru care ne cumparam heli este sa putem ajunge mai repede pe cladiri.Acum nimeni nu o sa mai doneze pt mave/spar.

Si NU mi se pare normal sub nicio forma ca un adversar de rank 1-3 sa imi poata lua tecul,adica am muncit atat sa am tec la war si acum mi-l poate lua oricine ma omoara,mi se pare ciudat.Intradevar warul in alt vw era mai bun dar doar asta,noi am votat pentru war in alt Vw NU pentru 10hp cand omori sau pentru arme luate de la adervasi chiar daca nu ai rankul necesar pentru a detine acea arma.Nu mi se pare corect DELOC ca sa imi ia tecu daca ma omoara.

Eu merg sa dau un interviu si dupa ies!

O seara frumoasa TTB!