Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mie imi place noul update mai ales /creategun care il poti folosi la skill 5 arms..Dar chestia cu 10hp 1$ si arma sa o iei de la inamic cand moare sincer sa zic e ......absurda sa nu zic altfel.Ce naiba inainte era o placere sa venim la war sa dam pe loc /attack sa facem spam(ma refer la rank 4+), dar acum s-a schimbat cu toul.Ai impresia ca joci Counter Strike.

Mie imi place noul update mai ales /creategun care il poti folosi la skill 5 arms..Dar chestia cu 10hp 1$ si arma sa o iei de la inamic cand moare sincer sa zic e ......absurda sa nu zic altfel.Ce naiba inainte era o placere sa venim la war sa dam pe loc /attack sa facem spam(ma refer la rank 4+), dar acum s-a schimbat cu toul.Ai impresia ca joci Counter Strike.

Drw chiar asta am zis si eu, inainte era frumos sa mergi la war, era distractiv, luptai si te sileai sa iei un rank ca sa ai si tu tec/combat sa iti fie mai usor la war si acum e cu totul schimbat.Numai e nicio placere cand vezi ca iti ia tecu in noob de rank 1 si face + cu el, e cu totul absurd.Nici macar nu au suspus la vot, daca suntem de acord sau nu, NU ei fac ce vor si dupa se plang ca playerii se lasa, poi normal ca se lasa, e plin de codati infecti, dai report si iti raspunde dupa war si te si intreaba "Ce e cu reportul asta??" "Warul s-a terminat acum 10 minute,dc ai dat report?".Eu am donat pentru sparrow doar ca sa pot ajunge mai repede pe cladirile unde se tine waru.Acum pot sa il dau la ds ca numai am la ce sa il folosesc, imi ocupa slot aiurea.Cred ca si voi ati donat pentru mave/spar doar ca sa ajungeti mai repede la war.Intradevar sunt si idei bune ca /creategun si warul in alt vw, DB-ul este specific mafiotilor, acum numai putem face nici db,si chestia cu 10hp e total aiurea chestia asta cu 10 hp e specifica serverelor de dm unde cand faci kill iti da 10 sau 30 hp ca sa numai stai sa iei heal.Acum aimeri numai mor fac +99 din cauza acelui 10hp.Era frumos vechiul sistem de war.

Eu asa cred!

Rank 4+ sa nu va prind ca incercati maine attack , ne ocupam eu si sarpe de ele.Voi sa fiti ON la war,atat va cer.Attack nu incercati sa dati pentru ca eu si Sarpe avem socotelile noastre cu aliatii:).

O seara fina.

http://i.imgur.com/hVKIhJ8.png , bravo baieti, sunteti tari. PS: s-a trimis si pm la Kelton :)

Se pare ca unii nici pana acum nu si-au dat seama ca acest UPDATE este plin de buguri :))

Prin PM nu ai facut decat sa te faci de ras.Se va amuza si Kelton putin :))

Daca te referi la faptul ca te-a omorat Staloneee de 2x asta s-a intamplat din cauza ca ai tu LAG iar daca te referi la distanta la care ai fost omorat se datoreaza faptului ca acest update are buguri momentan si este bug pe distanta.

PS:Data viitoare ai Report pentru +1 in acest topic.

Noua metoda de war e o aiureala ma :-J .Singurul lucru care mi-a placut este ca nu poti scoate HP colegilor si inamicilor in afara turf-ului...Sper sa o puna inapoi pe cea veche!

@, Vinnie a dat ban astazi pentru asa ceva si tu vi sa-mi spui mie ca e bug la distanta? Ba baiatule mai invata samp si dupa vin-o sa comentezi, esti prea pasnic si ai uitat razele armelor.

@ "mai invata samp"

"prea pasnic"? - Harta si /top spune cu totul altceva.

"vin-o"? - Ar fi cazul ca dupa vacanta sa te tii serios de carte.

Eu zic sa-ti vezi de factiunea si cariera ta, nu esti tu in masura sa spui asa ceva.

Seara Bratva !

Am gasit un lucru mic, dar din punctul meu de vedere este folositor.

Ca sa nu mai intrati pe RPG, sau in cazul in care nu va merge RPG, sa asteptati pana isi revine ( Pentru bara RPG a unui jucator ) , am gasit o solutie:

Copiati: 11wFbrl.png?1 , unde Numele_jucatorului va fi inlocuit cu numele jucatorului si va aparea bara RPG a respectivului jucator.

Sper ca v-am fost de ajutor !

Noapte buna !

Edited by AIM RaresNr1