Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Foarte trist si foarte enervant.M-am saturat sa va zic 1 lucru de 1000 de ori, deja v-ati luat-o in cap dar nu-i nimic sanctiunile o sa curga, o sa curga ca un fluviu daca nu va reveniti si daca continuati cu nepasarea, neascultarea si indiferenta.De maine lucrurile se schimba, cine nu vine la war direct FW cine face peste -5 FW, cine nu are peste 300 sec are AV+ amenda.Ati venit in aceasta mafie sa o ajutati nu sa o trageti in jos.Faceti bine si veniti la war, ascultati si faceti + ca eu m-am saturat sa fac + in zadar.Eu stau si dau attack si voi NU aveti bunul simt sa va prezentati la waruri???.Daca NU sunteti in stare sa veniti 2 ore la war atunci va rog nu tineti locul ocupat, (ma refer la rank 1-2). Sunt unii membrii in aceasta mafie care arata de ce sunt in stare si anume: LioN, DoDge, Peaceful, Drw. Mc1 skrill3r.... si asa mai departe, dar restu??. Ce e asa greu sa ascultati ma?? Ce e asa greu sa faceti o baricada pe turf si sa stai dupa ea??.De maine lucrurile se schimba...

Ne vedem maine la war si faceti bine si veniti ca de nu FW. :)

Pitbull07 , atata timp cat ei vin la war si macar fac 150 + secunde sau 200 + si asculta la waruri e perfect . Nu trebuie sa steie 300 de secunde . Poate unu are treaba , LioN nu a vazut daca i-ai dat permisiunea la acel player ( sa zicem ) si ii da FW aiurea . Inteleg ca vrei 300 de secunde ca sa vezi cine e activ , cine nu , dar nici eu nu reusesc cateodata sa stau 300 de secunde . Si merg la toate warurile .

@, Ca si ultimul? :>

Ai vrea iar Best haa? :))

**Ce rost are sa iei Best daca factiune ta castiga? Chiar nu va inteleg :))

Oamenii din mafia noastra mor dupa best pentru ca vor bonusuri , vor bani , vor VALOARE . Dar ei nu stiu ca VALOAREA in sine se regaseste in arma , indiferent ca iei best sau nu , skillul tau conteaza la war .

Multi doresc Best doar pentru a vedea si ceilalti cine e "Best".

Nu stiu ce le poate aduce in plus acel best..In fine.

Eu nu sunt cuprins de "Magia best-ului" :))

Buna seara TTB!!

GG pt waruri, le-am dat teroaree pe paine.

Ce bn ca talentu ala de teo a fost banat, asa si merita oricum mai urmeaza mara dropzz si darrin si dupa S@LP4 LV ROSU

Urmeaza LV MARO bajetii.

Eu am plecat sa dau attack dar inainte sa ies priviti aici http://imgur.com/jjsKJFe un fan infocat care ne urmareste la discutii.

Maxim daca vrei iti dau un autograf sau o poza cu TTB sa o pui pe perete la tine in camera. :))=))

Noapte buna TTB!!!

Servus Bratva!

Imi pare rau ca n-am putut ajunge la waruri dar a intervenit ceva si nu am putut ajunge acasa..

Imi pare bine ca ati triumfat in fata "Magiei" si pe aceasta cale tin sa va Felicit.

Servus Bratva!

Imi pare rau ca n-am putut ajunge la waruri dar a intervenit ceva si nu am putut ajunge acasa..

Imi pare bine ca ati triumfat in fata "Magiei" si pe aceasta cale tin sa va Felicit.

Hahahahahahahahahahahaha , eu cred ca nu e singurul fan infocat al nostru , eu cred ca mai este jumate de RDT .

ON : Baietii mei ... ( adica a lui Sarpe , LioN si rank 4 + ) in seara asta m-ati lasat fara cuvinte . A-ti demonstrat tot ce ati putut , cea ce pentru mine inseamna super mult pentru ca imi demonstrati respectul . In warurile astea mi-ati demonstrat ca sunteti UNITI . Asta imi spune ca am cu cine lucrez !

Edited by Magicianul Skrill3x

Salutare The Tsar Bratva!!!

Azi avem 4 waruri, 2 din ele sunt cu sp asa ca faceti bine si veniti la war sa fim macar 24+ la war ca ei sunt 38 in factiune si cred ca v-or fi 30 la war, intradevar sunt slabani dar ne pot bate la secunde asa ca veniti la war.

Sper sa castigam 4/4 si sa luam 7 zone azi.

Ne vedem diseara la war, multa bafta la facut +