Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Seara buna!

Bafta tuturor celor care au hotarat sa iese!

Maine seara ajung si eu acasa. Am avut cateva probleme si a trebuit sa plec din oras. De luni sper sa intram in forta in wars. Pana atunci poate ne mai inmultim si noi :)

Sa aveti o seara faina si spor la Quest! Va pwpa Sido :*

Da frate, am primit ban pentru renko.rar, am intrat acum cateva luni pe un link ''Demonstratie renko'', de pe youtube care m-a bagat direct la auto-download si csf, a ramas in istoric. Newlife, si astia care mai sunteti, ma doare la ala mic de ce spuneti voi, n-am folosit niciodata renko pe vreun server, dar, asa a fost sa fie. Nici nu mai fac unban ca nu are rost, bft.

================================

Bulaie, mi-a facut placere sa te am lider, in ciuda la ce au spus unii tu chiar ai facut ceva aici si nu ai lasat mafia sa se duca de rapa, bafta in continuare.

zorky, nu te stiu eu prea bine, dar vad ca te implici si incerci sa faci treaba, iti urez si tie bafta cu functia, sa ai grija de mafie.

Likee, fratele meu, om de baza, sa te vad lider bossule :)

Bizzle, si el e fratele meu din alta mama :), sa nu-ti dai demisia, sa te vad rank 5 aici.

Pei ce ai facut ma nene ma, am uitat de max care se uita pe aici acum - Iti multimesc pentru tot sprijinul acordat si pentru ajutor, daca nu erai tu nu ajungeam atat de departe in ttb, bafta in ceea ce iti propui maxule.

Restul va stiti si voi foarte bine, cei cu care am mai ras, am mai glumit etc. Imi pare rau ca a iesit asa dar...Bafta.

Bulaie, poti sa ma dai afara ca nu mai fac cerere unban, n-are rost. sry, sal

#retired

Edited by ALiN54321