Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

nu uitati sa dati attack rank 4+! Maine sa luam hq-ul.

Eu ies ca sunt foarte obosit,ne auzim maine.

Noapte buna !

Incercati sa prindeti pe hq si pe aeroport daca se poate.

Edited by South Bimmer aka Adrean

@, n-ai cum sa prinzi attack in doua persoane, acum toti dau attack pe SP. Daca nici maine nu prindem attack, o sa le bag raport obligatoriu, ii pun sa se filmeze si gata.

@@Richie RICH, nu sunt doar trei. Cred ca majoritatea incerca pe SP pentru ca sunt doar 15 sau chiar 10 la war.

Eu am iesit, vorbim maine, sunt foarte obosit. Daca e ceva, ma gasiti pe Whapp.

Nu uitati, avem 2 locuri.

Edited by Tovarasu Bulaie

Mesaj dat catre toti membrii factiunii The Tsar Bratva!

M-am cam saturat sa va tot aud vaitanduva ca nu aveti wars, ca suntem rank 4+ degeaba si plus de asta sunteti cativa playeri care nu aveti nici cel mai mic habarn de wars. Sunteti multi care intrebati: "Maine dam attack?" Answer ironic: "Nu ma, maine facem comenzi la Taxi" ; Dupa mai vine unul: "Astazi avem war?" uar ceasul este 22:00 si el era in game de la 19:00, "Daca esti in game si nu vezi ca spune cineva ceva de strangere la HQ sa ne pregatim de wars s.a.m.d, la ce pnm mai intrebi?; Unii spun "Vazui ca pe RPG TTB nu are waruri, e adevarat? Nu dam war?", Daca pe RPG arata ca nu avem pai inseamna ca asa e! "Nu dam war" unde va credeti? Facem cumva blaturi ca sa dam war? Dam=a vinde, a face cadou, a oferi. Simt ca unii chiar nu aveti treaba cu acest sistem de joc. Ma faceti sa-mi ies din minti si pe langa mine cred ca mai sunt cativa.

In ultimul timp am primit tot felul de sms-uri, call-uri cu : " X nu vine?/ Ai vorbit cu X?/ Vezi daca X vine la noi/ Cat face bizul cutare?/ Daca ii dau aluia masina cutare si atatia bani, ii iau casa?/ Cat face casa aia?/ Ma ajuti la quest?/ Unde e oul de colo..?" Pai sincer chiar cedez psihic.. Nu sunt Dumnezeu sa le stiu pe toate si sa le fac pe toate! O sa vedeti ca peste o luna n-o sa mai fiu sublider si nu o sa ma mai implic deloc, atunci ce o sa faceti? O sa bateti la cap urmatorul sublider? Aveti Forum, aveti RPG! Accesati-le oameni buni ca doar nu le tineti la naftalina pentru zile negre! Sper ca urmatorul dupa mine sa fie mai puternic psihic ca pe mine unul m-ati "omorat".

M-am implicat cat am putut de mult, am facut tot felul de lucruri si chestii sa fie bine pentru toti! Cand avem wars pierdem ca unii nu asculta iar cand nu putem prinde attack sariti toti in cap. Oameni buni, SP a cazut nimeric din toate punctele de vedere, GSB are LS, in SF e mai greu dar de indata ce in LV SP are mai mult de jumate din oras iar ei sunt in inferioritate numerica nu e normal sa-i atace pe ei? GSB au 9 membrii cu rank 4+ pentru attack, RDT are 6 iar noi tot 6. Sa fiti fericiti daca prindem macar un attack. Poate mai sunt si din SF care dau attack pe SP in LV dar asta nu stiu sigur.

Fara sa mai adaug alte detalii si/ sau informatii, va urez Noapte buna tuturor!

Mesaj dat catre toti membrii factiunii The Tsar Bratva!

M-am cam saturat sa va tot aud vaitanduva ca nu aveti wars, ca suntem rank 4+ degeaba si plus de asta sunteti cativa playeri care nu aveti nici cel mai mic habarn de wars. Sunteti multi care intrebati: "Maine dam attack?" Answer ironic: "Nu ma, maine facem comenzi la Taxi" ; Dupa mai vine unul: "Astazi avem war?" uar ceasul este 22:00 si el era in game de la 19:00, "Daca esti in game si nu vezi ca spune cineva ceva de strangere la HQ sa ne pregatim de wars s.a.m.d, la ce pnm mai intrebi?; Unii spun "Vazui ca pe RPG TTB nu are waruri, e adevarat? Nu dam war?", Daca pe RPG arata ca nu avem pai inseamna ca asa e! "Nu dam war" unde va credeti? Facem cumva blaturi ca sa dam war? Dam=a vinde, a face cadou, a oferi. Simt ca unii chiar nu aveti treaba cu acest sistem de joc. Ma faceti sa-mi ies din minti si pe langa mine cred ca mai sunt cativa.

In ultimul timp am primit tot felul de sms-uri, call-uri cu : " X nu vine?/ Ai vorbit cu X?/ Vezi daca X vine la noi/ Cat face bizul cutare?/ Daca ii dau aluia masina cutare si atatia bani, ii iau casa?/ Cat face casa aia?/ Ma ajuti la quest?/ Unde e oul de colo..?" Pai sincer chiar cedez psihic.. Nu sunt Dumnezeu sa le stiu pe toate si sa le fac pe toate! O sa vedeti ca peste o luna n-o sa mai fiu sublider si nu o sa ma mai implic deloc, atunci ce o sa faceti? O sa bateti la cap urmatorul sublider? Aveti Forum, aveti RPG! Accesati-le oameni buni ca doar nu le tineti la naftalina pentru zile negre! Sper ca urmatorul dupa mine sa fie mai puternic psihic ca pe mine unul m-ati "omorat".

M-am implicat cat am putut de mult, am facut tot felul de lucruri si chestii sa fie bine pentru toti! Cand avem wars pierdem ca unii nu asculta iar cand nu putem prinde attack sariti toti in cap. Oameni buni, SP a cazut nimeric din toate punctele de vedere, GSB are LS, in SF e mai greu dar de indata ce in LV SP are mai mult de jumate din oras iar ei sunt in inferioritate numerica nu e normal sa-i atace pe ei? GSB au 9 membrii cu rank 4+ pentru attack, RDT are 6 iar noi tot 6. Sa fiti fericiti daca prindem macar un attack. Poate mai sunt si din SF care dau attack pe SP in LV dar asta nu stiu sigur.

Fara sa mai adaug alte detalii si/ sau informatii, va urez Noapte buna tuturor!

Lasa frate ca asa a fost de cand ma tin minte pe acest server,se umple factiunea de nabi :D

Nu te stresa si tu ca nu se merita,e un joc,daca au intrebari care nu sunt legate de factiune zile sa dea /helpme .

Iar voi restu,aveti RPG,e gratis,intrati si urmariti ce se intimpla+forumul va este la dispozitie.

Ne auzim in joc!!

O zi frumoasa sa aveti BRATVA!!!

Salut bajetii,de astazi eu sunt noul vostru sublider.Sper sa ne intelegem.

Din acest moment organizarea de la war se va schimba putin,unora o sa le placa pentru ca vom castiga turfuri altora nu pentru ca voi fi ma exigent.

In aceasta seara vom incerca sa prindem attack asa ca vreau prezenta maxima daca prinde attack.

O seara buna sa aveti.

R2mMQzd.png

MAINE VREAU PREZENTA MAXIMA !

Edited by South Bimmer aka Adrean

Felicitari pentru attack! Maine nu cred ca ajung asa ca ascultati de rank 4+. Nu vreau sa va bateti joc, ii puteti bate cu 15-0. Eu incerc sa ajung, acum vedem. La 19:45 toti in HQ cu jobul arms. Acceptam maxim 3 invoiri!

Salut bajetii,de astazi eu sunt noul vostru sublider.Sper sa ne intelegem.

Din acest moment organizarea de la war se va schimba putin,unora o sa le placa pentru ca vom castiga turfuri altora nu pentru ca voi fi ma exigent.

In aceasta seara vom incerca sa prindem attack asa ca vreau prezenta maxima daca prinde attack.

O seara buna sa aveti.

R2mMQzd.png

A invatat de la cel mai bun sa organizeze si sa traga, deci aveti grija, nu va puneti cu el. ( stie de la mine tot )

A invatat de la cel mai bun sa organizeze si sa traga, deci aveti grija, nu va puneti cu el. ( stie de la mine tot )

Dar chiar crezi ca ne pasa ce a invatat si de la cine? ???

Daca nu faci parte din factiune nu mai posta in acest topic. Thnx.

La 19:45 TOTI in HQ in LINIE! Sa aveti job arms + materiale. Cine este prins AFK in timpul warului primeste FW!

@@A I M Sidorov, ho ma nervosule :)) . Ce ai cu Apetrei nabu'?

Hai ca am ajuns si eu acasa si o sa ajung la war. La 19:45 toti in HQ.

Nu am nimic cu el si nici nu sunt nervos ca nu am pe cine ??

Faceam referire sa nu mai posteze aiurea in topic daca nu face parte din factiune, nabule ;)

Imediat intru si eu in game. Mai stau oleaca in pat ca sunt cam obosit.

Servus!

@@Nicuu, Am invatat de la cel mai boon.

Felicitari pentru warul din seara asta insa nu va culcati pe o ureche,maine vreau prezenta maxima ca sa putem castiga cele 2 waruri pe care le avem.

Maine sper sa nu mai vad rambo si sa ascultati de mine,Sidorov si Bulaie.

hGuOjri.png

O seara buna sa aveti.

Edited by South Adrean

Neata.

V-am spus si va repet, nu accept inactivitati pentru ca suntem 41 si avem toate locurile ocupate. Vreau activitate maxim la war, de saptamana viitoare sa va bucurati daca mai accept si doua invoiri pe seara. Aseara am fost 30 si ceva, in seara asta vreau minim 35! Putem sa-i batem lejer pe RDT, sunt mai slabi ca SP dar mai multi, asa pare, acum nu stiu cati or sa fie pe turf. Mai stau si eu putin timp si plec la liceu, daca aveti o problema ceva, contactati-ma pe whapp.

Felicitari pentru warurile din aceasta seara,mi-a placut ca ati inceput sa ascultati,chiar daca unora nu le place factiunii ii face bine.

Maine seara vreau prezenta maxima,avem 3 waruri,cele mai importante sunt defend-urile cu Southern Pimps pe care trebuie sa le luam neaparat.

RJIvPlH.png

MAINE VREAU PREZENTA MAXIMA ! WARURI EXTREM DE IMPORTANTE !!

Maine vreau 35 online la waruri. Astazi am fost 30 online si nu mi-a placut, a fost greu cu RDT. Maine vreau sa tinem cele doua turfuri si sa incercam sa castigam cateva runde pe HQ 69 pentru ca se poate, ei sunt 28 in factiune, 15 maxim la war.

Seara buna!

Acum am ajuns si eu acasa.. Felicitari pentru warurile din seara aceasta! Cu putina munca si cu mai multi membrii on la wars o sa facem o treaba buna! Sa nu va culcati pe-o ureche acum ca avem 2 turfs. Vorbim de minim jumatate din LV. Cat mai multi la wars, cat mai putine invoiri si inactivitati si o buna ascultare de conducere si totul o sa fie frumos.

Evidenta wars (10.05.16) o s-o fac maine dupa ora 12:00 dupa ce vin de la facultate.

Sa aveti un somn linistit!

Edited by A I M Sidorov

@, daca ai fost luat la teste dai PM lui Sidorov sa te puna invoit la evidenta.

@@A I M Sidorov, diseara poate intri si tu pe TS, sa ne fie mai usor macar la attack.

Mi-a dat PM de aseara Fh3ered. Avea secunde destule avand in vedere ca a fost luat si la teste.

O sa iau si eu TS si o sa intru. Nu prea stau eu pe Skype, TS mai ales la wars caci o sa vorbesc doar pe [/f]. ;)

Am postat si evidenta war.