Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bai sincer nu inteleg acest update... de ce nu mai explodeaza masina si de ce nu mai poate omu sa dea /heal in hq :)) macar partea cu masinile si mesajul care te anunta cand vine un cop partial sunt bune :).

Am facut o poza cu fiecare arma cu care am facut kill si vreau sa folosesc absolut toate armele disponibile la war si sa completez :

OGdSqTE.png

Edited by Decimo AllenMinyo

Vremuri grele or sa vina, nu e problema, avem noi grija de toate :>. Marea majoritate a prietenilor mei cat si ai lui sNr s-au lasat de joc ca altfel, jucam la pas cu SP. Nu e nevoie sa chemam nonameuri de pe RPG2/3/4 ca sa luam un oras. Ne descurcam cu ce avem.

Edited by LuNg ZEW

@,Ba firaral dracu, ba fratilor nu mai fiti ba asa obsedati. Esti un mare smecher, stii ce inseamna sa fii smecher ? Daca nu stii taci dracu din gura, nu mai tu erai ala smecheru. Mai taceti ma, ca vad ca peste tot sunteti numai prosti. Nu mai suferiti atat de voi, ca sunteti doar niste gunoaie. Mari smecheri si voi pe sa-mp ca in realitate plangeti daca va da cineva un capac sau stiu eu.

Daca vreti sa vedem care pe care? Imi chem toti prieteni dupa toate RPG si old VIP si old ZEW si vedem care mai e smecher. Mai bine taceti dracu si vedeti-va de jocul vostru.

Edited by SKY ZEW BELEAUA

@,Ba firaral dracu, ba fratilor nu mai fiti ba asa obsedati. Esti un mare smecher, stii ce inseamna sa fii smecher ? Daca nu stii taci dracu din gura, nu mai tu erai ala smecheru. Mai taceti ma, ca vad ca peste tot sunteti numai prosti. Nu mai suferiti atat de voi, ca sunteti doar niste gunoaie. Mari smecheri si voi pe sa-mp ca in realitate plangeti daca va da cineva un capac sau stiu eu.

Daca vreti sa vedem care pe care? Imi chem toti prieteni dupa toate RPG si old VIP si old ZEW si vedem care mai e smecher. Mai bine taceti dracu si vedeti-va de jocul vostru.

Sau doriti un Old Avispa? Suna mai frumos :>

Haloo, questa passando?

De astăzi (adică de alaltă-ieri) sunt colegu' vostru.

Eu-s EuroStar, doar că pe contul secundar. =))

@, un Old Avispa dacă se poate, chelner. :>

Vrei să joci mai bine la waruri? Ia un SNICKERS. SNICKERS - Nu faci pe + când ți-e foame.

:))

Old Avispa nu o sa mai fie niciodată. Sky, ce Old VIP sa aduci frate? Sa fim serioși, toate paletele erau în VIP.. tu joci de atâta timp în mafii și abea scoți un + și ala rar.. nașpa asa..

Va aștept OLD Pula mea în TTB, pana atunci faceți bani din /work ca bani la warr nu mai câștigați.. nașpa asa

Ps: Sunt smecher.

Pe ce HQ ma bateai ma ? Pe Avispa ? Nu uita ca am intrat Avispa și la primul Attack ți am luat deja un turf, erau 16 în facțiune, când am adus câțiva din KIA făcusem 4 turf uri apoi s a dat wipe. În 2 Lea rand și ELC începuse sa va bata, deci acel WIPE a fost de folos ca altfel ajungeati nașpa... Ca am jucat eu în VIP, altfel nu câștigați :))

Îți dai seama ca dacă își făcea Sartor echipa completa nu mișcați, nu ?

Ma refer la Ted, Smooking, Beyond, Coke, Newlife, Hyper, Sidorov, Pișcot, Anndi și multi alții... îți dai seama ca dacă își aduna echipa serios nu mișcai, nu ?

Ai luat cu TTB orasu ?

Edited by BlasT RETRAS

Scuze ca ma bag aici.
@, Alo, nu mai abera pe aici, ai stat mult timp in HQ cat timp ai fost in ELC si cat timp ai fost in avispa rifa, nu are sens sa aberezi pe aici ca la primu turf ai facut tu pe pizda ma-ti, daca imi amintesc corect in total ai stat minim 1 luna cu curu in HQ. Cei ce te-au salvat din tot rahatu in care erai au fost 2 persoane ( care din pacate acum sunt banate ) inez ( nush daca mai joaca pe aici ) si hemul ( care din cate stiu s-a lasat )

Nu-l apar pe sky si nici vip-ul totusi, nu are sens sa mananci cacat pe aici ca ai luat tu turfuri si ca eu am pula mare ;>
Sunt smecher si te-am tinut cu gura inchisa mai mult de 3 luni. ;) ( impreuna cu skay desigor )

Si in schimb ca am postat aici, m-am gandit sa va las si voua o melodie care este ''power'' pentru waruri ( becali ar fi mandru )

Edited by Unchiu ZEW l Retras

Da, dupa rdt a fost 4fun! Deci nu se sanctioneaza daca ai fost la primul war.

PS: Am reusit sa mai strang poze cu armele cu care am acut kill-uri la war si vreau sa fac cu toate armele ce pot fi folosite: c3Bfsmm.png

Edited by Decimo AllenMinyo

Waruri importante maine!

SouthernPimps ne ataca pe Bratva I si Bratva II !

Toata lumea sa fie prezenta... maine chiar sanctionez absenta fara discutii.

Sunteti asteptati in HQ la 12:45. Acceptam doar 2 invoiri! Absenta se sanctioneaza cu FactionWarn.

Nimeni nu lipseste maine !

@, Nu mai suferi la noi in topic. Bine ca vin toti sclavii din silentaim care joaca toti cu V2 ca doar asa poti intra in clanul ala.@, Tu vezi-ti de banul tau, interzisule.

tu eşti cel care vorbeşte de coduri, ce ironic :>