Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

Eu sa fac pe cineva codat? Sa fim serioși :))

Suntem destul de seriosi, dar mna. Cam asta este adevarul pur :)

Salutare baieti. Dupa cum bine vedeti, Tavy a decis sa ii fiu mana lui dreapta, subliderul acestei mafii. Iti multumesc mult pentru increderea acordata, si vreau sa aveti incredere in mine ca voi face o treaba buna aici, de acum in colo. Cu pasi mici, dar siguri vom ajunge usor usor sa ne lansam si noi pe /turfs, doar avem nevoie de putina rabdare din partea voastra, deoarece probleme sunt vizibile de catre orice membru. Va multumesc tuturor, si noapte buna!

Edited by S4F DerecK

5 minutes ago, AIM Ryz said:

Nu pot cu cap ca-i infipt in maica-ta.

A, deci nu vrei sa intelegi cu binele, ok. Esti un nimeni, daca crezi ca ai vreo importanta si te poti da tare, gresesti amarnic. Vedem cine rade la urma.

1 hour ago, rTn Dyablox VIP said:

A, deci nu vrei sa intelegi cu binele, ok. Esti un nimeni, daca crezi ca ai vreo importanta si te poti da tare, gresesti amarnic. Vedem cine rade la urma.

=))) Copile, e un joc, nu-mi poti face nimic sa ma afecteze, sincer ma doare in organ, si oricum am avut destui care mi-au zis chestii de astea, "oameni mari" pe cacatul asta de joc si totusi ei au renuntat si majoritatea imi sunt prieteni, daca esti asa periculos si vrei sa razi la urma anunta-ma cand treci prin Roman sa iesim la o bere. :)

1 minute ago, AIM Ryz said:

=))) Copile, e un joc, nu-mi poti face nimic sa ma afecteze, sincer ma doare in organ, si oricum am avut destui care mi-au zis chestii de astea, "oameni mari" pe cacatul asta de joc si totusi ei au renuntat si majoritatea imi sunt prieteni, daca esti asa periculos si vrei sa razi la urma anunta-ma cand treci prin Roman sa iesim la o bere. :)

Stiu ca e un joc, pe care abia de fac 20 ore jucate. Faza e ca te-ai luat de mine cand eu nu am nici o treaba cu voi si factiunea. Nu sunt genul sa ma cert. Fii si tu mai tolerant. Si daca vrei o bere, te astept la Chisinau.

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

Stiu ca e un joc, pe care abia de fac 20 ore jucate. Faza e ca te-ai luat de mine cand eu nu am nici o treaba cu voi si factiunea. Nu sunt genul sa ma cert. Fii si tu mai tolerant. Si daca vrei o bere, te astept la Chisinau.

Pai fratele meleu, eu primesc sms-uri in joc ca,mi transmite Dyablox sa ma potolesc, cand eu nu am mai intrat pe Komo de vre-o doua luni, puii mei..

1 minute ago, AIM Ryz said:

Pai fratele meleu, eu primesc sms-uri in joc ca,mi transmite Dyablox sa ma potolesc, cand eu nu am mai intrat pe Komo de vre-o doua luni, puii mei..

Pai pentru ca primisem eu sms ca Komo facea urat pe /f, si eu stiind-ul pe Komo i-am zis ca e alt cineva pe cont si sa-i spuna sa se potoleasca. Si l-am convins sa nu faca PM la lider.

Just now, rTn Dyablox VIP said:

Pai pentru ca primisem eu sms ca Komo facea urat pe /f, si eu stiind-ul pe Komo i-am zis ca e alt cineva pe cont si sa-i spuna sa se potoleasca. Si l-am convins sa nu faca PM la lider.

A, nu eram eu pe cont, nu stiu ce a fost, ma gandeam ca te dai tu smecher pe-acolo cu arfe si de astea, a fost o confuzie, atunci s-o lasam asa si gata, dar lui ala oricum ii las sanctiunea pentru ca e prea prost..

Just now, AIM Ryz said:

A, nu eram eu pe cont, nu stiu ce a fost, ma gandeam ca te dai tu smecher pe-acolo cu arfe si de astea, a fost o confuzie, atunci s-o lasam asa si gata, dar lui ala oricum ii las sanctiunea pentru ca e prea prost..

A nu, nu am de ce sa ma dau smecher intr-un joc. Ma bucur ca am clarificat.

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

A nu, nu am de ce sa ma dau smecher intr-un joc. Ma bucur ca am clarificat.

Ok :)) scuze ca m-am aprins asa, ma bucur ca avem aceeasi gandire.

12 hours ago, Octavian Mexico said:

Ho ca il pun pe Audi pe voi :)) Calmati va ca va ia odin si va vinde pe market, cum a facut si cu aplicatiile la helper :))

Tu de cand iti permiti sa postezi aici?

13 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

Eu nu fac spam. Si nici nu prea am timp, daca tot ai rank 6, baga fmotd sa posteze si alti nabi pe ici.

Te-ai gasit ma. Nu cred ca e nevoie sa fac asa ceva... cine vrea posteaza, cine nu, nu. Sunt multi care se uita aici, si nu vor sa posteze, nu stau sa oblig pe nimeni.

2 hours ago, Rusu Legend said:

Succes DerecK cu noua functiie, sunt curios ce poti face in acest gang, macar vreau sa ii intreci performanta lui BigDevil, dar in momentul de fata e cam imposibil...

Multumesc frumos. Momentan nu pot face mare lucru, deoarece stii bine ca suntem pe margine. Banuiesc ca stii la ce ma refer, cand reincepem activitatea atunci vei vedea diferenta; pana atunci ma voi ocupa de factiune, cat pot eu de mult, dar nu la capitolul waruri. :)

5 hours ago, Rusu Legend said:

Succes DerecK cu noua functiie, sunt curios ce poti face in acest gang, macar vreau sa ii intreci performanta lui BigDevil, dar in momentul de fata e cam imposibil...

Nu-ți fa grija, DerecK ma are pe mine care îl susțin și îl ajut. Ca și pe Devil când a fost sublider. 

@Rusu Legend Am discutat in game acum cateva zile, multumesc mult pentru sustinerea acordata. Te pup :*

Salutare!

Sper ca ati vazut in topicul Anunturi Importante ca, Komo a organizat o activitate OBLIGATORIE pentru data de 22.04 (duminica) si este un lucru foarte bun pentru a iesi putin din monotonia asta si pentru a ne dezmortii inainte de posibilele waruri pe care le vom avea in cursul saptamanii viitoare. Imi doresc sa fiti cat mai multi la activitate, deoarece este una importanta, si nu admitem absenti, doar sa fie un motiv bun si intemeiat pentru a putea absenta. Deci, in concluzie, duminica la ora 16:00 lasa-ti toate treburile, invatatul, temele, familia, prietenii. pisica, cainele, amanta, nevasta, gagica, etc. si vreau ca toti sa veniti la activitate :))

In legatura cu warurile, vreau si acolo mult interes pentru a putea sa luam macar HQ-ul, multi dintre voi trageti bine, din cate am vazut si asta imi doresc sa fie si pe parcursul warurilor, plus bineinteles coordonare si ascultare deplina din partea rankurilor superioare, si nu numai. Haideti sa reusim impreuna sa ridicam aceasta epava ruginita la suprafata, conturand-o impreuna spre drumul cel bun. #MOBILIZAREMAXIMA

Multumesc mult!

Edited by S4F DerecK