Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, am vazut ca multi imi poarta pica, ma baieti, stati calmi ca eu nu stau in factiune sa o stric, vreau doar sa ajut :)@S4F DerecKDerecK mersi de sustinerea pentru activitate. Referitor la waruri, momentan nu avem nici o sansa in fata rdt, mai bine asteptam sa termine ei ce si-au propus, dupa sa incercam ceva, poate voi convinge cativa de acolo sa vina la noi, dupa.

15 minutes ago, AIM Ryz said:

Salut, am vazut ca multi imi poarta pica, ma baieti, stati calmi ca eu nu stau in factiune sa o stric, vreau doar sa ajut :)@S4F DerecKDerecK mersi de sustinerea pentru activitate. Referitor la waruri, momentan nu avem nici o sansa in fata rdt, mai bine asteptam sa termine ei ce si-au propus, dupa sa incercam ceva, poate voi convinge cativa de acolo sa vina la noi, dupa.

Asta m-am gandit si eu, dar am vazut ca sunt suspendate warurile de saptamana viitoare, asa ca peste 2 saptamani o sa ajunga si rdt pe la 30 de membrii, iar atunci vom vedea care sunt mai buni, noi sau ei. Tinand cont ca noi iesim din HQ direct pe turf. Stai linistit ca nu are de ce sa iti poarte nimeni pica, atata timp cat faci lucru bun aici. :*

Edited by S4F DerecK

3 hours ago, S4F DerecK said:

Pai zi frate ca sa stiu si eu ca sunt la o paranghelie ajung maine pe la 6.

De unde plm eu sa stiu? N-am intrat in SA:MP de 1 luna si nici nu sunt in mafie.

@AIM Ryz Intru eu in RDT peste 10 cand mi se duce interdictia si nu mai au sanse la 72 ;) 

1 minute ago, AIM Ryz said:

In rdt? Sau ttb? :))

RDT ba, ce sa fac in TTB dupa 3 luni de pauza intr-o factiune plina de pasnici care au ajuns rank 3 fara sa joace macar odata la waruri? :)) 

2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

RDT ba, ce sa fac in TTB dupa 3 luni de pauza intr-o factiune plina de pasnici care au ajuns rank 3 fara sa joace macar odata la waruri? :)) 

Pai tu intri sa strici mafia? =)))

Just now, AIM Ryz said:

Pai tu intri sa strici mafia? =)))

S-o refac cel putin la nivelul care era cand am iesit. Recordul meu impreuna cu Tavy e 7 turfuri, trebuie sa-l batem :)) 

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

S-o refac cel putin la nivelul care era cand am iesit. Recordul meu impreuna cu Tavy e 7 turfuri, trebuie sa-l batem :)) 

Nu inteleg, cum intri rdt sa ajuti ttb :)) si la 7 turfuri a-ti ajuns cand jucam Maryoking si cu mine in mafie..

Just now, AIM Ryz said:

Nu inteleg, cum intri rdt sa ajuti ttb :)) si la 7 turfuri a-ti ajuns cand jucam Maryoking si cu mine in mafie..

Da, si eu pe contul lui Konny :)) Pana cand Maryo nu m-a f*tut in gat si m-a turnat la admini.

Pai eu o sa distrug RDT-ul din interior :)))  

2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Da, si eu pe contul lui Konny :)) Pana cand Maryo nu m-a f*tut in gat si m-a turnat la admini.

Pai eu o sa distrug RDT-ul din interior :)))  

Realizezi ca se vede tot pe forum si oricum n-o sa te accepte..

1 minute ago, AIM Ryz said:

Realizezi ca se vede tot pe forum si oricum n-o sa te accepte..

Si asa n-o sa fiu acceptat, la cat suferinta din partea la RDT am avut...

Merg intr-o mafie unde nu-s waruri pana mi se duce interdictia la sublider.

20 minutes ago, AIM Maryoking said:

La ce scoruri ai avut la war-uri imi dau seama. :))

Daca imi arati 3 waruri unde am facut pe -, iti dau contul.

Ca de aia m-ai scos, ca dadeam slab =)) Esti prost si suferi, mi-am dat seama ce fel de om esti.

Acum 9 ore, rTn Dyablox VIP a spus:

Daca imi arati 3 waruri unde am facut pe -, iti dau contul.

Ca de aia m-ai scoate, ca dadeam slab =)) Esti prost și suferi, mi-am dat seama ce fel de om esti.

Esti mai prost de fel nu te-am scos din cauza la scoruri ca ma doare fin in ... Cum te tragi tu, am scos ca erai prea smecher si amenintai cu Pm-uri.

Edited by AIM Maryoking

1 hour ago, AIM Maryoking said:

Esti mai prost de fel nu te-am scos din cauza la scoruri ca ma doare fin in ... Cum te tragi tu, am scos ca erai prea smecher si amenintai cu Pm-uri.

Eu cu PM-uri? PM-uri la cine si cu cine? Eu jucam din distractie si plictiseala nu ca sa-i fac cuiva rau, si cu tine vorbisem atunci frumos sa ramai TTB, tu ti-ai aratat adevarata fata, iar RDT ti se potriveste de minune.

27 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Eu cu PM-uri? PM-uri la cine și cu cine? Eu jocam din distractie si plictiseala nu ca sa fac cuiva rau, si cu tine vorbisem atunci frumos sa ramai TTB, tu ti-ai aratat fata adevarata, iar RDT se potriveste minunat.

Nu stiu cine era in acel moment pe contul konny poate nu erai tu dar mi a spus de mai multe ori ca imi face Pm, sa stii ca ma-i stateam in TTB dar cu acel sublider slabe sanse. Pai in RDT nu se face Pm-uri. 

2 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

Eu cu PM-uri? PM-uri la cine si cu cine? Eu jucam din distractie si plictiseala nu ca sa-i fac cuiva rau, si cu tine vorbisem atunci frumos sa ramai TTB, tu ti-ai aratat adevarata fata, iar RDT ti se potriveste de minune.

Ba frate, sa stii ca aveti o parere gresita deapre rdt, chiar e un colectiv fain acolo. Si sa stiti ca nu se rupe codu cum credeti voi, majoritatea se filmeaza si joaca fara cod.

Oameni buni, parerile sunt impartite dupa mintea fiecaruia. Dupa parerea mea, cred ca in rdt majoritatea sunt buni, dar sa nu-mi spuneti voi ca exista vreo mafie 100% curata din punct de vedere al codurilor. Si cu asta am incheiat.

1 hour ago, AIM Ryz said:

Ba frate, sa stii ca aveti o parere gresita deapre rdt, chiar e un colectiv fain acolo. Si sa stiti ca nu se rupe codu cum credeti voi, majoritatea se filmeaza si joaca fara cod.

Nu m-am referit la colectiv sau la codati, ca nu-s chiar paralel cu ce se intampla, iar BidDevil nu s-ar fi dus acolo.

47 minutes ago, AIM Maryoking said:

Mai muti au luat ban din TTB decat cei din RDT de cand are beyond lider. 

Pai TTB mereu au fost codati.

50 minutes ago, S4F DerecK said:

Sigur. Acum am actualizat /fmotd. Dar activitatea stiu ca era la 16:00, nu poti ajunge la fix?

Nu.. o să mă grăbesc să ajung la și jumătate, dar la fix in niciun caz.. :))