Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda ... si aseara si acum bateati apropouri , un singur om nu poate organiza 40 de playeri si nu am stiut decat cu 15min inaite ca voi face un antrenament , pana acum nu am condus un antrenament cu atat de multi playeri , la un viitor antrenament de acest gen stiu ce am de facut . Ma rog aici e ca la fotbal , in romania sunt 20mil de antrenori

Mikey nu bate nimeni apropouri , doar ca am fost prea multi , nu te-am invinovatit :) , mai bine faceam la hq noi Corleone si aia era :D

Numele meu este Michael. , sau imi poti spune Maical daca este prea greu pt tine sa scrii Michael ... Vad ca nu intelegi asta , e lipsa de respect , de acum incearca sa nu mai vi la mine cand ''nu ma suporta nimeni'' , mi-ai spus ca sunt multi ''figuranti'' in Corleone daca tu esti nesimtit e normal sa fie si ei la fel cu tine .

Edited by Michael.

Mda ... si aseara si acum bateati apropouri , un singur om nu poate organiza 40 de playeri si nu am stiut decat cu 15min inaite ca voi face un antrenament , pana acum nu am condus un antrenament cu atat de multi playeri , la un viitor antrenament de acest gen stiu ce am de facut . Ma rog aici e ca la fotbal , in romania sunt 20mil de antrenori

Sper ca nu ai inteles prin vorbele mele "mi-am pierdut rabdarea" ca am bautut vreun apropo la tine.

Nu am contestat organizarea, ci faptul ca celor 3 "capi" ai mafiilor, mdy, Meghy si Bestial (ultimul mai putin) nu se pricep sa se miste mai repede.

Oricum am observat in momentul in care tu i-ai intrerupt, si ai intervenit in repartizare, totul s-a miscat mai repede, imediat a mers treaba.

Tu ai facut mereu o treaba buna, sa fim seriosi, de cat timp te cunosc, numai cu mafii ai avut de-a face, stii cu ce se mananca foarte bine organizarea, antrenamentele, etc.

Deci nu mai comentati de Mihai, nu mai bateti apropouri ca a fost vina lui, data viitoare ne vom descurca mai bine. Daca tot sunteti atat de nemultumiti, faceti voi totul in locul sau, sa vedem ce iese.

Numele meu este Michael. , sau imi poti spune Maical daca este prea greu pt tine sa scrii Michael ... Vad ca nu intelegi asta , e lipsa de respect , de acum incearca sa nu mai vi la mine cand ''nu ma suporta nimeni'' , mi-ai spus ca sunt multi ''figuranti'' in Corleone daca tu esti nesimtit e normal sa fie si ei la fel cu tine .

Mikey este un diminutiv ;) , iar eu nu am spus in rautate , ba chiar erau prea multi ca sa ii poti ordona si sa putem face antrenament , cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun , in fine multumesc ca m-ai facut si `nesimtit`, dar asta e, nu m-am adresat cu rautate :) , am crezut ca suntem prieteni Mr.Cash , dar daca tu vrei asa OK

Edited by AlbertS