Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Omg nam adversar la dgl..decat pe edi.. dar il fac si pe el:-j.. si spawn..cu el vreau sa fac sai arat ce inseamna dgl =)

iti zic de acum

cu noi 2 nu ai sanse :)))

Edited by edusca00

Buna Corleone ... cred ca o sa fie pentru ultima data cand va spun asta . Am decis sa parasesc Corleone Family , destinatia nu o stiu inca poate voi incerca in Hitman .... ramane de vazut . Dar vreau sa va multumesc tuturor care mi-ati fost aproape Razvan Seby Ciufut :X si multi altii sa nu ii uit pe Spawn si pe Edusca :X ... Sper ca pe viitor daca va fi tot Spawn lider sa ma accepte ...fiti sigur ca ma voi intoarce . Au fost 3 luni in care m-am simtit bine .. si am factut aproape tot ce mi-am propus ... Dorinta mea e sa am lider dupa o peroada mare de pauza ... si doresc unde ma duc mereu sa raman printre cei mai vechi membrii si chiar la un momendat sa iau lider ... jumate din obiectiv l-am implinit si aici avand rank 4 pentru care am muncit foarte mult . Deci inca odata va spun la revedere , si ne mai vedem noi in SAMP . Orcare ar fi noua mea factiune nu imi uit niciodata vechii colegii . Bafta :*

Re all ma lasa iar sa ma joc Gta San Andreas Multyplayer :X:X

Bafta claule :D

Si cum a fost la sedinta

Scuze spawn dar am avut probleme cu masina si nam fost acasa :(

Am vazut ca sau marit salariile frumoase:>