Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cine vrea sa mearga serverul sa-mi dea un + ( ii cunosc pe cei care floodeaza , serios chiar ii cunosc ) de asemenea cine vrea rank-up poate da un + , pentru orice alta intrebare sau problema apasati + ( in dreptul posturilor ce apartin utizilizatorului Michael. ) :)) . Duceti-va la sectiunea funny stuff puteti gasi multe foarte multe filmulete/poze/bancuri haiose :D .

- acest video-clip a fost ''cules'' de shlomy :) . Edited by Michael.

Cine vrea sa mearga serverul sa-mi dea un + ( ii cunosc pe cei care floodeaza , serios chiar ii cunosc ) de asemenea cine vrea rank-up poate da un + , pentru orice alta intrebare sau problema apasati + ( in dreptul posturilor ce apartin utizilizatorului Michael. ) :)) . Duceti-va la sectiunea funny stuff puteti gasi multe foarte multe filmulete/poze/bancuri haiose :D .

- acest video-clip a fost ''cules'' de shlomy :) .

Eu as prefera banii tai si cu masina , dar ca sa nu fiu o " chitraa" iti las 2 mil... aaaa uitasem mai vreau si rank up si "+" pe forum si comenturi la profil. ( Raspundemi care din dorinte poti sa mi le indeplinesti ;)) )

Edited by danuu95