Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza,nu stiu ce are ca imi ramane blocat la "Connected.Joining the game...." :((

E o singura modalitate de al repara,incerci sa ii dai 3 ciocane in unitate,nu 2 nu 4 ca se strica daor 3 si daca nici asa nu merge...te sui pe bloc si ii dai trumul in jos la unitate,dupa asta ori te lasi de samp ori o sa ai pc de nasa

Acum am terminat curatenia.

Scuzati absenta,dar eu imi ajut mai des parintii(insa totusi pe langa asta imi iau orice doresc :X )...si nu numai eu folosesc PC-ul ci intreaga familie (4 insi),deci nu pot chiar de fiecare data sa vin la antrenament/sedinta. +Ca mama si tata au servicii importante si au nevoie mai des de PC.

Scuzati inca o data,colegi,Cr1spy si Ghost [-o<

Edited by Smyley

Acum am terminat curatenia.

Scuzati absenta,dar eu imi ajut mai des parintii(insa totusi pe langa asta imi iau orice doresc :X )...si nu numai eu folosesc PC-ul ci intreaga familie (4 insi),deci nu pot chiar de fiecare data sa vin la antrenament/sedinta. +Ca mama si tata au servicii importante si au nevoie mai des de PC.

Scuzati inca o data,colegi,Cr1spy si Ghost [-o<

Stai linistit toti avem o viata... :)

Salut Cuneo Family, sunt nou cred e a 6-ora cand intru in Cuneo dar nu conteaza, sper sa ne intelegem. :)

Edited by Simon D