Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatsa doar ce m`am trezit si eu

Va salut din Insula Mare a Brailei ;))

Imd voi pleca in Delta la plimbare.

Neatza all...Ba dar tu te plimbi mereu asa? :)) vreau si eu in delta :X Stima Edited by Vulturik

Neatsa doar ce m`am trezit si eu

Va salut din Insula Mare a Brailei ;))

Imd voi pleca in Delta la plimbare.

Ba nab si eu vreau sa ma duc la anu in delta cu gagicamea si niste prieteni sa stam cu cortul dar trebuie sa cumparam niste avize pentru pespana mea... O caruta de bani dar merita e o aventura de neuitat sa faci mancare la ciaon ... Mult mai frumos decat la mare unde e agitatie . De abia astept sa ma duc s ama relaxez...:))

Buna dimineata colegi!!!

Mersi celor ce mi-au urat condoleante. Mi-a murit bunicul si ieri am fost la inmormantare.

Intru si eu acum in game. Dupa ce terminam cu antrenamentul de azi probabil voi face o golire totala in PC. Salut!

Nickname : PauL13

Level : 18

Rank : 2

Vechime (cat timp ai stat in factiune) : Mult

Motivul pentru care demisionez: Dezorganizare totala.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana în caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Vietnamese Boys pt. minim 2 saptamani : Nu e cazul.

Ce parere ti-ai format despre Vietnamese Boys in timpul petrecut aici ? : Destul de buna.

Alte precizari ? : Bafta

Daca nu ramai cand e greu si nu ajuti sa schimbi ceva nu ai dreptu' sa te plangi.

Credeam ca esti mai devotat.