Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

eu nu am prins nimic nici poze nimic .. nu stiu ce sa intamplat la war .. a picat apoi cand am intrat am prins attack pe la 20:35 cam asa ma lasat sa intru apoi a pica si nu si-a mai revenit :|...nu am ce sa pun la evidenta!

Imi cer mi de scuze ca postez aici dar stiu sigur ca si pe voi va intereseaza asta mai ales pe cei de rank 2-3.

http://forum.b-zone.ro/topic/181569-propunere-ganguri/

Da sa se scoata odata regula asta sa aiba toti sanse la rank mare ...Cei ce nu vor sa scoate regula ori au rank 3+ ori .... nu mai zic nimik

Sa Se Scoata Regula

Felicitari GSB si VTB pentru turfuri =)),doar asa va puteti bucura si voi de ele cu ajutorul serverului,bravo.

Eu ma bag la TV ca serverul asta isi bate joc de mine,noapte buna.

Off..nu plange ma newlife ca ati pierdut un turfs cu noi , lasa ca il recuperezi tu pana o sa fac eu rank 4....inca ceva nu plange..

Salutare Verdant,back de la scoala.

@@kennyS, Veziti ba copile de treaba ta acolo,esti un amarat de rank 2 si esti mare smecher,macar eu am realizat ceva pe serverul asta spre deosebire de tine care esti ...sa nu zic ce,hai guritza si veziti de treburile tale acolo,oricum nu pupati mai mult de 2 turfuri cat sunt eu in Verdant,hai S@L. Nu-mi mai mentiona numele meu pe la toate posturile tale fara rost ca imi faci notificari aiurea ;).

Scuze ca rad dar chiar ii amuzant ce zici tu acolo :)) , asta ii cont nou de a meu..deci..silent...te felicit ai ajuns un lider pe rpg 2 pe pile si ai ajuns rank 4 in Verdant , ce am realizat eu nu o sa realizezi tu in viata ta deci silent te rog frumos si aici se termina discutia noastra ca nu am chef de cearta cu un rank 4...ma faci sa rad..bye

@, Sa nu mai vad post-uri de genul, la urmatoarea abatere va sanctionez in joc.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.