Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi cer scuze 0merta...Cum e GTA IV MP ? Merita sa joci?Nu ca m'as lasa de SA:MP ...PS: omg..ce e aici in bucuresti..fulgera..tuna...ploaie "cu galeata + pietre" :)) ...mi'e frik :O

Nu prea am voie sa zic ... sa deschis un topic nou IV MP doar Adminii au voie sa posteze dar iti pot da niste sugesti :

1.Instalezi Gta IV SinglePlayer cu crack sau original cum il aveti voi ;)

2.Trebuie sa aveti pus ultimul patch care il luati de aici: http://www.filehost.ro/630617/GTAIV_TU5_zip/

3.Apoi luati clientul pt GTA IV Multiplayer de aici: http://files.iv-multiplayer.co.uk/alpha-2/...2-R3-Client.rar

Spor la treaba inca nu e stie ce ..... dar se fac curse cu masini la greu :X

PM cine vrea sa jucam impreuna va dau eu ip si deschid eu serveru ;)

Edited by DragosCosminel

Imi cer scuze 0merta...Cum e GTA IV MP ? Merita sa joci?Nu ca m'as lasa de SA:MP ...PS: omg..ce e aici in bucuresti..fulgera..tuna...ploaie "cu galeata + pietre" :)) ...mi'e frik :O

e fain gta IV... merita sa il joci sa PS: sa vezi ce fain sari din masina cand esti beat :))

Hmm foarte interesant serios :D poate peste 1 luna cand fac si eu lv 20 p'aici ma apuc si de Gta IV...am si eu niste intrebari..parca as fi newbie m/:-??

1)Cat costa sa imi iau un cont Premium ?

2)Cat costa sa scot 1 warn?(vreau pe ambele)?

3) toate la un loc (2Warn+Cont premium) cat costa?

4)pe unde gasesc topicele cu ofertele ca sa ma informez si eu ?

5)De ce beneficiez in + inafara de /togphone ...stiu si eu cateva dar le situ "mai incurcate"...

INFO :

-cont premium : /togwhisper, /togphone, cumperi masini speciale la casa ta, ti se salveaza respectul daca ai depasit limita pentru /buylevel, dobanda mai mare,0.3ara casa, 0.4 daca ai casa nu sunt sigur de asta , /tognews + /togfam.