Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

AndreyCiubotariu 18 6 460 Daniell. 14 10 490 Andrew 12 8 440 coolio.kill 11 11 340 ReLoG 0 0 130 StapLeR 3 4 470 darius.scrx 4 6 250 ahmed007 4 6 440 M_daniel[baR] 2 5 540 Vul1urik 2 5 410 djcezar 4 7 490 [AIM]Levyy. 0 4 150 Charles_Manson101[baR] 0 5 520 [AIM]razvanys 2 7 340 .DropsuletzuL. 1 6 450 [MKE][Cr 3 8 470 [AIM]Raducu.xD 1 6 250 Tyci 0 6 290 Ezio 0 6 370 daniqq 0 6 430 IonutzZz[Nr.1] 0 6 330 =Dr.House= 0 6 420 pshycho 1 8 390

Toti de aici aveti amenda 5k. Aveti timp 24 de ore sa o achitati sau primiti fw. Cine mai posteaza dupa mine are fw. Sper sa va fie invatatura de minte.

Norocul vostru este ca forumul are un bug care ma impiedica sa va inchid topicul, dar vreau sa stiti ca m-ati dezamagit profund astazi.. si da, ma refer in special la al 2-lea war.

Este de neconceput sa plec 5 minute cand avem 5-0 si cand sa ma intorc warul sa fie pierdut..

Si nu, nimeni nu scapa de amenda, toti cei care ati fost prezenti la acel war trebuie sa platiti 5k.

Edited by lLevyY

Just: Ce vrei sa fac?Cand levy a plecat toti s-au pus afk in hq,si s-au dus unde au vrut ei,cum stii si tu am tipat pe /f de m-a luat draci,si degeaba,da am avut minus dar nu am stat degeaba,nu ASCULTATI AIA e.

Sa va spun, amenzile care le dati, sunt total aiurea, si sa mai spun, este vina ta ca pleci de la war, dau un exemplu, cand un cioban isi lasa oile, ele pleaca unde vor ele, asa si aici, cand tu nu esti, toti fac ce vor ei, si nu este vina noastra, este vina ta, nu trebuie noi sa platim amenzi, ca tu te duci de la calculator si ne lasi pe noi sa castigam warul, jucatorii, doar de tine asculta, atat, de nimeni altcineva, sa va fie clar asta, eu am sa platesc amenda, dar sa stiti, s-a adunat inca un punct negru la parerea mea despre voi, seara buna !

Te-ai contrazis singur.

Este vina mea ca tu ai plecat unde ai vrut, este vina mea ca erati pozitionati PERFECT si ca warul era ca si castigat.. foarte logic.

Ok, de maine nu o sa mai plec de la pc si o sa fie probabil tot vina mea cand o sa te prind cine stie pe unde si o sa iti dau fw.

OAMENILOR ERA 5-0 PENTRU NOI :| .

Edited by lLevyY

Stai nitel, shafule, in primul rand, din cate ai vazut si tu, eu am avut un scor pe +, secunde destule sezute pe zona, nu poti sa imi reprosezi mie nimic, si plus de asta, vreau sa zic ca tu iti faci echipa, nu noi, nu subleader, nu razvanys, nu nimeni, doar tu, si cum tu ai fost plecat, fiecare a facut ce a vrut, si sa stii, ca nu orice lucru se rezolva cu FW, se poate si cu vorba buna, bineinteles, daca este de unde si cu cine, inca odata, sa a aveti o seara placuta, eu ma retrag la o tigara si ma bag la somn, maine am munca !

Daniel termin-o.

Nu are voie sa plece 10 minute de la PC?Poate are o problema,poate trebuie sa se duca la WC etc.

Si ieri la waru' pe hq am fost doar eu si just la organizare,si aveam 5-0, si am castigat.

Azi a fost o zi proasta,dar si voi stati afk in hq veti primi FW.Am sa ii dau dovezile lui levy cu cei afk in hq.Nu se poate,CAND ZIC TOTI PE TURFS,pai toti,aveam pe ds parca decat 1 membru,MA LASI?Asa ceva e...nab levy ca nu adauga mai multe reguli sa va tacseze la fiecare greseala,1 cuvant /f - fw,minim x secunde fw,asa va invatati.

Cu hunter era altfel,el nu v-a sactiona,dar s-a schimbat,este imposibil sa nu castigam hq si cel putin 1-2 turfs langa HQ.Cu atatea membrii on,adica da membrii on ca pe turfs sunt doar 10,avem noroc ca suntem multi,altfel luam bataie mereu,SUNTEM PALETA CU ARMELE,da si eu si toti,dar ce sa fac?Cand e de antrenament vin doar 10 si din 10 dau 3 /q gen ca are invoire si nu are chef de mine,tu ai zis-o.Nu pup in fund dar unii trebuiesc sactionati LA SANGE.Am iesit,nb

Ok, in mare parte ai dreptate, dar 3 sferturi din totalul de 4 sferturi te inseli amarnic, amice.

Cum sa scrii 'tacseze' ? Te bate grav limba materna, lasa warurile si mai treci pe la limba si literatura ta, romanule.