Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

da,asa este,au fost aproape triplu decat noi.....dintre care doar 5 dintre noi am luptat...o sa mai facem un war cand o sa fim in numar egal,sa vedem ce mai zice atunci...dar nu a fost noroc azi,au fost mult prea multi

P.S: noapate buna xenon :))

Edited by Collonelu

nb all ... inca 2 zile nenorocite pe tusha , sa avezi grija de uranusu meu :))

Edited by legic

nu,zeby ma injurat,el mi-a facut post,isi pedepseste doar un membru din 6 care dau pee :| si tot el imi face post

Banned pana pe 29.7.2010 ra 22:30 O.o

UITATI-VA LA POZE CORLEONE AU FACUT POZE CAND AVEAU TOTI 0.1 HP SI ZiC EI CA SUNT CEI MAI TARI CAND COLO COLLONELU,EU,XENON si SONNY II GOLEAM DE VIATA SI CICA "MARE CATERINCA" =))))))) CE MAFIE DE >.. <CHECK SIGNATURE>.. <

Edited by DoNzCuneo

Guest vennom

:-L ma plictisesc k nu se mai deschide odata serverul. mama ce ma enerveaza:)) :-?? tot mai vrei sa pleci din factiune?

Guest vennom
:42::-&#036; aide ma dc sapleci? Ca ne-au batut astia la "war" lor. Dal ...... lui de "war". DC sa pleci? doamne! :-<

Guest vennom
:-?? Bai fratilor dak astia numesc cea ce s-a petrecut ieri, :"WAR" , ATUNCI NICI NU STIU CE INSEAMNA ALA. am fost numai 7 insi online si ei erau de cel putin 3 ori mai multi. au venit si la hq. NICI NU IESEAM BN DIN HQ SI GASEAM VREO 5-8 INSI CARE MA INCERCUIAU. Ce putea sa faca norisicare dintre noi in asemenea situtii? Luai vreo cativa insi si apoi te omorau. Era ceva inevitabil. Asa ca fara suparare dar nu va mai certati atat. Ar trebui sa fiti uniti, ce ..... Hai sa uitam toate astea, ce ziceti?:)m/

silv3rstar ai jucat cumva CS?Ca prea mai injuraT:| omfg

ce mai faceti?

corleone e cea mai prafa mafie dupa mine

0merta ...

si dupa mine e ultima dintre toate.. daca is fericiti ca neo batut cica dc mai fac plangeri in stanga si in dreapta....

Cine sunt fericiti ma ca va batut?neam laudat noi la cineva? (scz ca ma bag dar prea mult suferiti de voi)

de cand ai voie tu sa postezi la CUNEO? dute si posteaza la Corleone ca acolo trebuie.. inca o data mai postezi unde nu trebuie si cer WARN UP

Guest vennom

:-L ba cat tupeu are ala sa se bage in topicul asta. doamne. Si cik "NU S-AU LAUDAT" dOAMNE CE MINCINOSI %-(

:(( MA FRATILOR, SE MAI DA DRUMUL ODATA LA SERVER K M-AM PLICTISIT. CE .... OR FI FAKND LA SERVER? :!!

noi nu ne bagam ca tine la discutii Cer WARN UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|esti un nimic ,un newbie,pararea mea e ca esti si pup***** .... nu meriti sa stai pe cumunitatea asta..bafta

CE mai faceti?