Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Chiar sunt mandru de voi,i-am umilit in mare hal,mai ales ce le-am facut la ei la hq :)) cred ca o sa ne faca post la complaints o_O...dar,,,ce o sa patim? ? :-?

presimt ca o sa inceapa sa sufere aia pe la complaints , sai lasati in pace ...

Edited by legic

collonele ... sar putea sa fiu inactiv pana luni ... joi si vineri sunt zilele orasului , stii tu bautura , femei etc ... si in weekend sunt plecat in Bucuresti , am scris aici in caz ca plec mai devreme

De acum in colo nu mai vreau sa vad scris cocalaresc,atat pe forum,cat si in joc.Prin scris cocalaresc ma refer la:

-Inlocuirea literelor cu cifre(r3,etc...)

-Saluturi gen "r3 allz","sal all","sall all","sal allz",etc.

-Prescurtari total aiurea(cmf,cmz,cf,bn,dc,etc.)

-Folosirea aiurea si excesiva a smile-urilor("sall allz :D cmf baietzi? :D eu fac bine :):D ce bine imi pare ca ne auzim din nou :X :X :X:) :)" )

-Inlocuirea a "Ţ" cu "tz", "ş" cu "sh",etc.

-Folosirea prescurtarilor gen "q ala(cu ala)","k ala(ca ala)","nuj(nu stiu)"

-Inlocuirea lui "I" cu "y",a lui "U" cu "W",a lui "C" cu "K"(gen: "yo(eu),raw(rau),ke faki(ce faci)" )

-Evitarea cratimei( -),gen: "miam cumparat","miam facut","tiam zis","tea salutat","team salutat","teai ranit","neau batut",etc.

Eu cred ca nu cer prea mult,acest regulament este in limita bunului simt.NU vreau sa vad membrii cocalari,cum sunt in alte factiuni. Dati si voi dovada ca ati trecut pe la scoala si ca nu sunteti niste analfabeti.

Edited by Collonelu

Mai trebuie aplicata numai ca nu va fi,fiinda nu voi sanctiona pe nimeni daca nu respecta,deci nu vor avea motive sa respecte....eu vreau doar sa ii invat sa nu fie cocalari...@ neata

Guest vennom

o idee foarte buna. AM sa ma stradui sa o respect de acum. BUNA initiativa colonele. Auzi.... O intrebare: Avem voie cu prescurtari la mune? spre exemplu: xen, colo, moto? Astept respuns:)

neata , colonelo schimba avataru ca zic astia ca ne luam unii dupa altii .... mda

Regula aia cu scosul scrisului de cocalar mi se pare ok , dar unele din cauza ca le foloseam pe mes sau la cs mie greu sa nu le folosesc , m-am obisnuit cu ele

Edited by legic

neata neata :)

legica..n-am luat-o de la tine,e diferita+ca am facut cerere la photoshop cu ea :D +ca imi place cum canta travie mccoy

Edited by Collonelu