Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se pare ca e off :(. Le-am vazut :-W Nu vi-i rusine ma? Sa ma barfiti pe la spate prin poze? :-W Bine ca nu a facut nimeni poza la /ad #:-S

On 7/1/2011 at 3:02 PM, caed said:

Se pare ca e off :(. Le-am vazut :-W Nu vi-i rusine ma? Sa ma barfiti pe la spate prin poze? :-W Bine ca nu a facut nimeni poza la /ad #:-S

Ete na, ce barfim ma? Noi zicem adveraul. Sper ca sa gasesc poza aia cu /ad pe la cineva dp server....

On 7/1/2011 at 3:22 PM, The B l u e T o o t h said:

Re all.Mda server down :((

Re, mda, cred ca e off de vreo 30min-1h. Anyway se dischide pana diseara sa mergem iara la baut :)).

Naspa vremea pe afara:|

Mda krek de la lag. si nush poate omaga(danieL_F) Face ceva sa nu mai fie lag:X sper! sv down:(( sper sa revina azi!

On 7/1/2011 at 3:38 PM, Don StaNfa said:

Mda krek de la lag. si nush poate omaga(danieL_F) Face ceva sa nu mai fie lag:X sper! sv down:(( sper sa revina azi!

Nu știu cine ce face, dar eu sper să scăpăm odată de lag.

On 7/1/2011 at 3:49 PM, A l c 0 said:

Nu știu cine ce face, dar eu sper să scăpăm odată de lag.

Da, si eu. Am auzit ca de la casele noi se face atata lag. Dar dupa mine si playerii fac mult lag. Ieri dimineata au dat vreo 20 de kickuri la lagari si n-a mai fost lag. Daca intra 4-5 cu lag peste 200 normal ca se face lag, cel putin in jurul lor. Dar ma rog.. acum speram sa nu mai fie...

Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Asa draci am...dupa 2 ore+ de luptat cu valuri de 5 metri,am mers la masa,fiind mort de foame iar acolo nu am mai gasit nimic comestibil. Doar niste peste imputit si niste scoici...desigur,de 5 ori mai urat mirositoare decat pestele. In schimb,cand faceam slalom printre mese,vedeam numai rusi fomisti,care au venit exact in momentul in care s-a deschis restaurantul,cu farfuriile pline de fripturi si tot felul de mancaruri...cel putin comestibile. Nici nu le mai incapea mancarea in farfurie si nici macar nu o mancau pe toata . Abia acum am ajuns inapoi in camera,dupa ce am tot cautat chipsuri si covrigei pe sub scaunele si in torpedoul masinii. MOR DE FOAME!

In rest,voi,ce mai faceti?

Mai aveti timp 2 zile sa va faceti de cap . Cand vin,se da armata jos din pod.

Speriati-va.

On 7/1/2011 at 5:57 PM, Colonelu said:

Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Asa draci am...dupa 2 ore+ de luptat cu valuri de 5 metri,am mers la masa,fiind mort de foame iar acolo nu am mai gasit nimic comestibil. Doar niste peste imputit si niste scoici...desigur,de 5 ori mai urat mirositoare decat pestele. In schimb,cand faceam slalom printre mese,vedeam numai rusi fomisti,care au venit exact in momentul in care s-a deschis restaurantul,cu farfuriile pline de fripturi si tot felul de mancaruri...cel putin comestibile. Nici nu le mai incapea mancarea in farfurie si nici macar nu o mancau pe toata . Abia acum am ajuns inapoi in camera,dupa ce am tot cautat chipsuri si covrigei pe sub scaunele si in torpedoul masinii. MOR DE FOAME!

In rest,voi,ce mai faceti?

Mai aveti timp 2 zile sa va faceti de cap . Cand vin,se da armata jos din pod.

Speriati-va.

Si tu te astepti sa iti citesc tot postul?

Sa stii :)) . Daca tot era inchis serverul am fost pana la unchimiu . Si cum e in afara localitatii casa lui,am facut 11 dus 11 intors.

Bagami-as sa-mi bag **** in ei politisti X( Mai ales in Sherew ala X(X(. Pfoai ce draci am X(. Colonel nasosu, lasa, ca am grija eu de ei. M-am cumintit 8-|.