Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu ma duc afara, bafta oTo si Oantzah ati fost amandoi niste membri foarte devotati ai acestei factiuni..bafta in continuare.

Edited by Ceaoz

Colegi , pardon frati ... am decis sa pun capat acestei epoci superbe , memorabile .

Vreau sa va spun ca m-am simtit renascut alaturi de voi , ati fost de nota 20+ cu totii si o sa va fiu recunoscator pe veci !

Am fost impreuna la bine si la rau si am stiut mereu sa trecem peste greutati si sa ne impunem respectul in fata tuturor , iar asta nu o poate contrazice nimeni .

Imi pare rau ca am luat aceasta hotarare ... sper ca "ei" , cei din lv , sa se bucure de aceasta decizie , dar sa-si aduca aminte ca mai au mult de munca pana sa ne ajunga .

Iar pe final ii multumesc lui Delux23 pentru sansa si increderea de care a dat dovada si sper ca nu l-am dezamagit .

FORTA CUNEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !

:X

43771831784455526042.png

00841205072784729494.png

50686555618596325607.png

54927563494091261114.png

Edited by oTo

Bafta tuturor. Au fost momente alaturi de voi pe care nu le pot uita . M-am simtit excelent dar din pacate s-a ajuns si aici, sa-mi iau ramas bun de la voi. Intr-o zi sper sa ne putem regasi tot aici. Vreau sa aveti taria sa treceti peste orice obstacol. De ce ? Pentru ca sunteti Cuneo!