Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata Cuneo ! Ce faceti ?

Uitati cine a aplicat la Cuneo:

Nickname : kNNz

Nickname anterior : None

Level : 17

De cat timp jucati sa:mp pe B-Zone? : 2 ani si ceva.

Cate ore jucati pe zi fara "/sleep"? : 7-8 ore

Screenshoot cu "/stats" : http://img.b-zone.ro/images/16309192712538680637.png

Factiuni anterioare : Taxi Cab Comapny. News Reporter. The Cuneo Family, The Corleone Family.

Motivul demiterii din factiunea anterioara : M-am lasat de samp.

Rank special intr-o factiune : The Cuneo Family. Caporegime. (Rank 5)

Ai mai fost membru Cuneo Family? : Da

Skill-uri la job-uri secundare : Detective => Skill 5

Mechanic => Skill 5

Esti pe Black-listul unei mafii/Hitman ?(specifica) : Nu

Cate warnuri ai? Daca ai, pentru ce ai primit? : 0/3

De ce doresti sa intri in Cuneo Family? : Pentru ca este prea frumos.

Alte precizari? : Sper.

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Cuneo Family pentru minim 2 saptamâni ? : da

O mica bibliografie a caracterului(minim 50 de cuvinte) : kNNz s-a nascut in San Fierro, la inceputul lui b-zone. El a fost in Taxi Cab Comapny sub conducerea lui Blade. El si-a indrumat viata spre News reporter, unde a stat doar 2 saptamani si si-a depus demisia. Dupa acea a vrut sa incerce o mafie. A incercat in Barzini, dar oasis9 nu ia acordat o sansa, el a applicat la The Cuneo Family unde shurubel la acceptat. El a stat 5 luni in aceasta mafie, pentru ca se simtea foarte bine. A fost un wipe si mi-am depus demisia. El a intrat in The Corleone Family dar nu ia prea placut, el acum isi doreste din nou in The Cuneo Family unde si-a uitat viata acolo. Sper sa si-o recapete.

Edited by MrKnnz

Cuneo,acesta este ultimul meu post aici.Cititi la demisii.Ies din doua motive:Am gandul sa ma reintorc in Paterno,iar al doilea,ies din cauza unor membrii,ei m-au facut mai mult sa ies,nu dau exemple.

Cr1spy,Ghost sunt cei mai buni!O familie extraordinara.Bafta in continuare,sa castigati tot mai multe warruri !

Cr1spy,Ghost,quiX,Jim,Panterik,si ceilalti,sper ca nu v-am dezamagit,cu voi nu am nimic,nu din cauza voastra ies,as dori,daca doriti si voi,sa pastram legatura,nu vreau sa pierd asa prieteni buni.

I love Cuneo!

The end..

Edited by MrKnnz