Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Reamintesc.

Rog toti Arms D.sa`mi trimita raportul de activitate pana la 20:00 . Cine trimite dupa va fi amendat.

Pana acum din numarul de 9 membri am primit doar 3 rapoarte , mai aveti timp..(sunt invoiti cei care nu au 3 zile in factiunie)

:-H Merg in oras (ploiesti) sa dau de Dobermann! See ya' later!

Nu pot sa cred.. Am fost unde am vorbit sa ne intalnim.. Si l-am asteptat pe sebi si pe fratele lui timp de fix 50 MINUTE sa vina, sa apara.. Omfg ... Nu pot sa creddddddddddd... Pana la urma a inceput sa ploua, am mai stat inca 5 minute si tot nu au aparut.. Doamne

Nu pot sa cred.. Am fost unde am vorbit sa ne intalnim.. Si l-am asteptat pe sebi si pe fratele lui timp de fix 50 MINUTE sa vina, sa apara.. Omfg ... Nu pot sa creddddddddddd... Pana la urma a inceput sa ploua, am mai stat inca 5 minute si tot nu au aparut.. Doamne

Da unde trebuia sa va intalniti?Ca tata lucreaza in ploiesti si mai merg prin weekend`uri la el..si stiu cat de cat orasu.

Da unde trebuia sa va intalniti?Ca tata lucreaza in ploiesti si mai merg prin weekend`uri la el..si stiu cat de cat orasu.

Am vorbit cu el sa ne vedem la Liceul Mihai Viteazu, e pe bulevard, in centrul Ploiestiului..

Deci.... Sa-mi bag picioarele..... OMG ce m-am enervat... Deci am laut Taxi sa ne duca la Liceul Mihai Viteazu, ne-o dus la un liceu.. CARE ERA CU TOTU ALTU.. sa-mi bag ceva. Am stat acolo sa ne uitam dupa cum o spus DoBBy o biserica/manastire ce era... Nu era nimic. Plecam ajungem printre niste blocuri apar niste smecheri si se iau de noi... M-am enervat si m-am luat la bataie cu ei, la ce nervi am avut nu m-am mai uitat cum am dat. Intr-un sfarsit dam de un om si ne duce la liceul potrivit, pe drum fratemiu o suna pe matusamea sa ne intalnim acolo.. SI am ajuns cu casa..

Deci taximetristu ... pff de-l mai vad vreodata nu stiu ce-i fac.. M-am si certat cu fratemiu..