Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara guy's , ce faceti ? Apropo , cine se pricepe in photoshop ? ca vreau sa-mi faca cineva o signatura :).

PM cu detalii despre semnatura si se rezolva

Mda, am fumat o tigara la geamul din camera mea, iar acum simt ca totul miroase a fum de tigara :| Am lasat geamul deschis de tot, am tras jaluzelele total si sper ca mirosul sa dispara pana maine dimineata, sau o sa am probleme cu parintii.. :(

Cam cat tine mirosul de tigara?

Eu ma culc, noapte buna

Doggy , asa am facut si eu acum 1 an , erau parintii plecati si am ramas singur acasa vreo 2 zile...si am inceput sa dau petreceri pana mea :)) si in ultima seara am fumat in casa si cand au venit a 3 zii , au simtit mirosul de tigara =)) ca eu am uitat sa deschid geamu , sau prins si m-au intrebat daca am fumat , am zis ca da ... si acum ma lasa :)) cu toate ca tata nu prea accepta , dar ma lasa :)) mi-a zis sa nu mai fumez in casa si atat , in rest pot :X

Mda, am fumat o tigara la geamul din camera mea, iar acum simt ca totul miroase a fum de tigara :| Am lasat geamul deschis de tot, am tras jaluzelele total si sper ca mirosul sa dispara pana maine dimineata, sau o sa am probleme cu parintii.. :(

Cam cat tine mirosul de tigara?

Eu ma culc, noapte buna

Lesi sa se faca un pic de curent,te culci in alta camera si inchizi usa...sigur dispare mirosul pana dimineata daca lasi sa se faca curent.