Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da, o alta demisie lunga marca Dobermann :))

Nickname : Dobermann

Level : 34

Rank : 2

Vechime (cat timp ai stat in factiune) : 2 saptamani si jumatate

Motivul pentru care demisionez: E un motiv ce nu tine de factiune / server / joc, ci de viata reala.. Uh, incepe scoala :-< Nu o sa mai am timp deloc. O sa mai pot juca SA:MP doar in weekenduri si vineri seara.. Atat, in rest nu.. Si n-are nici-un rost sa tin un loc ocupat pentru asta

Sunt de acord că voi sta Civil pentru 1 saptamană în caz că se dovedeşte că NU am fost membru Cuneo Family pt. minim 2 saptamani : Da

Ce parere ti-ai format despre Cuneo in timpul petrecut aici ? Hmm, sa fiu sincer? In nici o factiune in care am fost pana acum nu m-am mai simtit asa bine.. Atmosfera super, colegi extraordinari.. Distractie si panarama! I'll never forget that <3

Alte precizări ? : Pai multumesc tuturor colegilor pentru respectul si prietenia acordata.. M-am distrat pe cinste.. Multumesc ghosty nub pentru sansa acordata si pentru ca mi-ai fost mai mult decat un lider, mi-ai fost un prieten, si asa vei ramane si in continuare. Multumesc lui Cr1spy pentru ca datorita lui am intrat mereu in Cuneo Family. Si el m-a invatat tot ce stiu. Uh crispache >:D<<'>. Multumesc lui mortaciune pentru ca s-a dovedit a fi o persoana prietenoasa, si de treaba, cu care ai ce discuta :X

Respect pentru: Ghostyx ("coaie" =))), Mortaciune, Crispy (crispache), GangsterSebi (Mon fratelo di fututo), TraTeCyy (amanta), curva de jimmy.capone, nubul de Ghostt (invata digãl mai bine), Shady (ce panarama la sedinte si antrenamente faceam :))), Flappy, Catalinn, Carlos_Smith (newbie4ever), zâmbirici(smyley), Baros (noob), AlecsTheKiru (anti-fumatori), Sound, DeadPk, Simonel_Dragos (futute-n cur), Criminal.xD (fuck your mom in the ass), comy65 (care mi-a refuzat toate cererile de sex), Endur0 (but), mr.bursucu (cersetoru), toretto.corleone (:*) si tuturor celor care au iesit din factiune pe parcursul sederii mele (pentru ca nu am avut nici o problema cu nimeni)

Sper ca nu am facut o impresie proasta despre mine, si ca nu am facut mafia de rusine

Ok, aveti grije de voi. Pupici si sa luati note mari :*

Cius Cuneo Family :-H:(

Ce pacat ca pleaca catelusu nostru DoBBy .. Bafta in continuare :((