Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nickname :AlecsTheKiru

Level :17

Rank :1

Vechime (cat timp ai stat in factiune) :2 saptamani si vreo cateva zile

Motivul pentru care demisionez:Pai primu rand scoala (am crezut ca pot sa rezist da na mam inselat..),In al doilea rand nu imi plac unii membri (Simon_Dragos) este foarte dur da pedepse aiurea la antrenament da lasa asta,si daca e sa pui un antrenor secund pune de rank 3 cu un rank mai mic decat cel principal,plus ca as vrea sa incerc altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana în caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Cuneo Family pt. minim 2 saptamani :da

Ce parere ti-ai format despre Cuneo in timpul petrecut aici ? : buna si mam distrat foarte bn cu prietenii mei vechi:(

Alte precizari ? : Da,ghost sa ridici mafia!

Auzi tu la el amenzi aiurea? Dur? Cu ce am fost dur? poate cu tine am fost prea iertator tia mers gura tot antrenamentul, si asta nu o zic numa eu o zic restul membrilor prezenti, penbil nu mai gasiti scuze pentru greselile voastre sau mai ales sa acuzati pe altii ca incearca sa faca ceva pentru mafia asta... Rank 3 sau ma mare? Cu ce sunt eu diferit de un rank 3? Doar cu vechimea in factiune tu macar sti cate antrenamente am tinut eu pentru aceasta mafie ai habar? Logic ca nu ai, stai in banca ta....

P.S Cu ocazia asta renunt si la functia de antrenor secund, daca voua va place sa aveti antrenamente cu certuri spam si Dm aiurea treaba voastra.

Edited by Simon D