Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata
Cuneo
, ce faceti? Eu am plecat la scoala

Genial domne, am intrat dimineata in samp ca sa vad ca la /buyvehicle, da unknown comand, presupun ca trebuie sa dea GABB enable la comanda, sau ceva..

Bafta la scoala baieti.

Da, tre sa dea Gabb enable la command ca acum il rezolva de bug-uri!:)

Am inceput dimineata misto cu 500k dintr-un rob!:X

E mai bine ca a facut in felul ista, sa poti da rob doar in 4 si primesti mai multi bani!:)

Bafta in continuare The Cuneo Family , sper ca am reusit sa fac ceva in mafia Cuneo !! Decizia lui Gabb a fost sa imi scoata liderul ... Bafta In continuare , CINE SUNTEM NOI ? THE CUNEO FAMILY

Bafta in continuare The Cuneo Family , sper ca am reusit sa fac ceva in mafia Cuneo !! Decizia lui Gabb a fost sa imi scoata liderul ... Bafta In continuare , CINE SUNTEM NOI ? THE CUNEO FAMILY

Carlos imi pare foarte rau ai fost un lider grozav tu mai invatat ce inseamna lucrul in echipa si multe altele daca gabb crede ca e mai bine asa inseamna ca e o decizie rea! Sper sa te reintorci si sa fim din nou colegi in CUNEO!! Mie si familiei o sa ne fie dor de tine.. :(

Bafta in continuare carlos o sa imi fie dor de tine sper sa ne mai revedem :-H

Bafta mai departe carlos, si mersi de sansa pe care mi-ai oferit-o de a fi sublider, te asteptam inapoi oricand :)

Iar acum, pentru ceilalti, pe care ii prind ca ia masinile fara sa anunte, sau umbla cu skin-ul de lider, o sa fiti demisi cu FP, chiar daca nu avem lider .