Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Zarzare mai lasa drq dm/db aiurea ca vad ca iar ai post la reclamatii...mai iartai si tu drq :))

Ba frate, chiar am avut lag si am vazut ca era afk si eu treceam cu masina prin el si el statea in picioare :)))

Salut,

Care stie Pulcino Pio? =)) prea tare, click pe play.

Clayto te rog frumos sa te ocupi de antrenamentul de azi,eu sunt plecat,check "Cereri de inactiviitate".

Edited by CLOD

Sunt foarte suparat datorita prezentei voastre la sedinta de "Arms Dealers" urmatoarea sedinta va fi una cat mai curand deoarece la aceasta au fost doar 4 membrii ceea ce nu prea ma incanta.

Sedinta v-a fii dupa ce v-a aproba shlomy niste posibile noi reguli, sanctiuni si un raport mai diversificat. Pana atunci faceti materiale sa aveti in permanenta si nu ezitati sa dati arme. In legatura cu prezenta, toti cei absenti aveti 1 avertisment la job.

Dute ma ai noapte buna lasama sa ma culc :))

Sa schimbat metoda de WAR de maine cine este prins pe turfs indiferent ca trage sau nu va primi w 1 + kill

Cum asa, vad gaborii turfs ? Tu esti constient ca daca ar exista regula asta nu ar mai fi war? :)) Edited by zarzare

De la The Corleone Departament ? Nu prea cred.

+1(super tare faza)

Neatza CUNEO.....

Astzi s-ar putea sa intrzii(scoala).S-arputea sa ajung cam pe la 20:00.Sper sa ajung si mai devreme dar nu sunt sigur.

Eu orele le am pana la 8 dar daca nu fac ceva ajung mai devreme.