Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Parca nucred ca coencide :D ,

Miercuri : Se va da rr la server , si ai sa zici ca nu am putut sa intru.

Vineri : O sa iei ban pt altceva ,

Duminica : La sedinta ai sa aplauzi ca eu azi am prins ''Primul meu /ATTACK'' decand sunt in SA:MP .

:D:P

Parca nucred ca coencide :D ,

Miercuri : Se va da rr la server , si ai sa zici ca nu am putut sa intru.

Vineri : O sa iei ban pt altceva ,

Duminica : La sedinta ai sa aplauzi ca eu azi am prins ''Primul meu /ATTACK'' decand sunt in SA:MP .

:D:P

Atat iti trebuie sa cobesti sa mai iau eu ban pt ceva ca te fac placinta de moldova.

Ma bag si eu la somn, noapte buna tuturor!

Felicitari pentru cele 5 turfs castigate + hq aparat , miercuri o sa ne fie mai greu pentru ca va trebui sa aparam zonele, dar sper sa ne descurcam :) , sa aveti o seara faina :*

Ce faceti mai baieti? Ati vazut cate filmulete avea teylo cu anndi si cu newlife ? :))

Nu-mi vine sa cred.. eu abia acum am observat ca avem 22 rank 3+, ar fi bine sa ramanem cap de linie pentru totdeauna si sa nu iesim prea curand, ne acomodam cu timpul si ne vom simtii din ce in ce mai bine.

Sfatul meu, se pare ca stam cel mai bine la rank si totodata si la membrii, trebuie sa tragem de voi sa nu faceti un pas gresit, sa avem fiecare un comportament civilizat, sa lasam misto-urile de-o parte si sa facem treaba pentru ca acum este sansa noastra.

La fel si cei cu rank 1-2, este valabil si pentru voi.

Somn usor!

Neata beiati, acum am terminat si eu de mancat, ma pregatesc de scoala si ne auzim mai pe seara.

Neatza baieti! Mai stau putin si plec la scoala ............ Diseara antrenament , iar maine seara war-uri :) .................. Trebuie sa luam tot;)

Noapte buna Vietnamese Boys, abia astept sa treaca vremea si sa revin si eu ca m-am plictisit.

Ne mai auzim maine, noapte buna inca odata.

Forte frumos filmul Osvaldo apropo.