Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mama mama cata bataie de cap cu un event Simon Spune :))

Oricum l`am organizat frumos ce sa zici =))

=)) Dar cata bataie de cap dupa el :))

Lasa ca a meritat, in seara/dimineata asta, doar noi am facut events, VTB

Nb all, ma culc si eu :) de abea astept primul meu war in VTB dupa mult timp :>

Si de aici a inceput totul :))gg coza prima factiune si lider...respect :bz

Nick: coza Level: 15 Varsta reala: 16 Poza cu /stats:http://postimage.org/image/rj7okydp7/ Bara RPG Stats::Posted Image Skill-uri la joburi secundare: car mechanic skill 5 http://postimage.org/image/x7nmmk0v3/ Nickname-uri anterioare: nu am mai avut Factiuni anterioare: nu am mai avut Cel mai mare rank detinut intr-o factiune: Motivul pentru care ati parasit ultima factiune: Link catre demisia din factiunea precendenta: De ce doriti sa va alaturati acestei mafii?: Pentru a ajuta aceasta familie . Cum inveti la scoala (programul scolar)?: 12-18 Cate ore pe zi dedicati acestui joc (fara afk)?: aproximativ 8 ore Intervalul de timp in care jucati SA:MP: 8-12 , 18-23 Poti fi prezent la waruri in intervalul 18:00 - 22:00 in zilele de luni , miercuri , vineri?: da Cu ce considerati ca se ocupa aceasta mafie? Eu cred ca aceasta mafie se ocupa cu afaceri ilegale . Cu ce considerati ca poti ajuta aceasta mafie?: Cu orice ce imi cer cei cu rank mai mare decat al meu , dar si cei cu rank mai mic . Cate warn-uri aveti in joc?(motiv/e): 1/3 JOYPAD ( asa imi scria cand am luat dar nu stiu de ce ) Ai fost banat vreodata? (motiv/e): Nu Sunteti pe BlackList la vreo mafie / hitman?: Nu Motto-ul personal: Un sut un fund , un pas inainte . Motto-ul Cuneo Family:"Respectand pe cei din jur, te respecti pe tine insuti!." Vei respecta liderul / subliderul si membrii cu rank mai mare?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Normal Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Sunteti de acord ca suntem o mafie seriosa si glumele proaste nu-si au rostul?:Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Cuneo Family minim 2 saptamani?: Da Vei fii activ? Da Vei participa la toate evenimeltele familiei Cuneo? Da Alte precizari:Multumesc

Ce vremuri ....

Am reusit performanta de a ajunge la level 15 in 5 luni , pentru ca la inceput nu prea eram atras de acest joc .

Dar ii multumesc lui [OC]ShlomY pentru ca mi-a oferit sansa de a face parte din mafia lui .

[F4L]KiNNNder - ii multumesc pentru ca m-a acceptat fara sa mai dau testul de arme . Cred ca daca il dadeam , acum nu mai eram aici

Nici nu stiam cum sa tin deagle in mana . Sincer va spun , nu stiam nimic , dar cu ajutorul lui kinnnder am invatat multe .

PS -De la [sQ]Raducu am invatat sa imi fac prieteni :D

Ce vremuri ....

Am reusit performanta de a ajunge la level 15 in 5 luni , pentru ca la inceput nu prea eram atras de acest joc .

Dar ii multumesc lui [OC]ShlomY pentru ca mi-a oferit sansa de a face parte din mafia lui .

[F4L]KiNNNder - ii multumesc pentru ca m-a acceptat fara sa mai dau testul de arme . Cred ca daca il dadeam , acum nu mai eram aici

Nici nu stiam cum sa tin deagle in mana . Sincer va spun , nu stiam nimic , dar cu ajutorul lui kinnnder am invatat multe .

PS -De la [sQ]Raducu am invatat sa imi fac prieteni :D

Am intrat de 3 ori aici prima data cu Shomy lider...nu am dat teste din regulament sau arme doar am primit invite in timpul unui war nici nu stiam ca trebuie sa dau order sau ce trebuie sa fac =))...prima mea factiune apoi iarasi am intrat tot Shlomy lider...dupa 2 zile l-a pierdut, am dat test cu Clod cateva intrebari...test de arme nu am dat.., apoi kinnnder lider am dat test cu BvAsaSin din regulament 2 sau 3 intrebari =))fara test de arme...

Am plecat sa termin treaba pana la war-uri...

Am intrat de 3 ori aici prima data cu Shomy lider...nu am dat teste din regulament sau arme doar am primit invite in timpul unui war nici nu stiam ca trebuie sa dau order sau ce trebuie sa fac =))...prima mea factiune apoi iarasi am intrat tot Shlomy lider...dupa 2 zile l-a pierdut, am dat test cu Clod cateva intrebari...test de arme nu am dat.., apoi kinnnder lider am dat test cu BvAsaSin din regulament 2 sau 3 intrebari =))fara test de arme...

Am plecat sa termin treaba pana la war-uri...

Ba nabule dupa ce ca te-am ajutat sa treci testele,ca nu treceai niciunul ma dai in gat acum?:)))

Ba nabule dupa ce ca te-am ajutat sa treci testele,ca nu treceai niciunul ma dai in gat acum? :)))

Cine te-a trecut la teste in Cuneo?Paramedic si Tattaglia putin..? =))stai si tu azi la war-uri sau fugi la strand iarasi?

Cine te-a trecut la teste in Cuneo?Paramedic si Tattaglia putin..? =))stai si tu azi la war-uri sau fugi la strand iarasi?

Ati inceput sa va dati in fapt =))))) apropo mare posthunter esti rekill numai are loc lumea de tine aici:)))

Ati inceput sa va dati in fapt =))))) apropo mare posthunter esti rekill numai are loc lumea de tine aici:)))

DECI FITI MARE ATENTI ASTAZI EU SUNT SEFU LA WAR-URI.AM FOST PUS DE COZA.CU MINE NU VA MERGE.

CINE NU ASCULTA O SA DAU FW IN MASA

DECI FITI MARE ATENTI ASTAZI EU SUNT SEFU LA WAR-URI.AM FOST PUS DE COZA.CU MINE NU VA MERGE.

CINE NU ASCULTA O SA DAU FW IN MASA

=))))) Hahaha Am uitat scuze aventura cand m-ai salvat u singur din 15-20 gsb-isti =)) Succes :*

=))))) Hahaha Am uitat scuze aventura cand m-ai salvat u singur din 15-20 gsb-isti =)) Succes :*

Trebuie sa fi interlop ma ca sa scapi asa.Deci ca sa fi interlop ca mine /transfer BvAsaSin 100.000$:))