Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@influx, Pentru damage informer sa primeste ban permanent ! :D

@@influx, Pentru damage informer sa primeste ban permanent ! :D

Mda am aflat intre timp. Era doar o intrebare,vroiam sa stiu in legatura cu acest mod. Nu mi-as fi permis oricum sa il pun fara sa fiu foarte sigur ca este permis.

Se pare ca toata lumea demisioneaza :-J

Eu ma duc pe afara.SALZ.

Sincer? Sunt nesimtiti cei care demisioneaza,parasesc factiunea tocmai cand e mai greu si avem nevoie de ajutor.. aiurea...

Cam nesi din partea lor... oricum, dupa o decadere, vine si o victorie deplina. Ar trebuii sa ne gandim diseara sau in seara asta la o tactica noua de war...

Stii sa instalezi moduri in IMG Editor?

Da, stiu eu.

Va salut ce faceti dragi colegi?

Eu tocmai am terminat in mare treaba. Imi pare tare rau ca cativa au "cedat" nervos si au ajuns sa-si depuna demisia. Ce pot spune. Succes mai departe!

Maine la 14:00 antrenament. Stiu ca suna plictisitor si toata lumea asteapta ziua de miercuri dar sper sa fim ceva ceva prezenti. E pentru a ajuta la cresterea gangului nu doar ca sa pierdem bani pe /order ..

Fresh abtinete te rog....tu ai fost unul dintre cei care a tras deoarece nu aveai loc in masina....sunt de 6 luni in Vietnamese si niciodata nu mi s-a intamplat asta....ar fi frumos din partea voastra sa nu va mai certati la orice war: uite ala e ramb0, ala a dat /q, ala sta in hq, ala zboara.....si de aici incepeti sa va certati, schimbativa comportamentul daca vreti sa ajungeti ceva pe server...este un joc dar asta tine si de comportamentul din viata reala.

Respect [mR].Hunter, influx, BvAsaSin, Razvan.Rex, Vulturik, Masa7u cu ei te poti intelege pe timpul unui war de cand ii stiu dau dovada de un comportament exemplar....baieti care ii pot inlocui pe M.Ionut, Griffyn, Skyntei, GutMaster, PvP si alti....daca vreti sa facem o echipa incercati sa va revizuiti comportamentul..

Fresh abtinete te rog....tu ai fost unul dintre cei care a tras deoarece nu aveai loc in masina....sunt de 6 luni in Vietnamese si niciodata nu mi s-a intamplat asta....ar fi frumos din partea voastra sa nu va mai certati la orice war: uite ala e ramb0, ala a dat /q, ala sta in hq, ala zboara.....si de aici incepeti sa va certati, schimbativa comportamentul daca vreti sa ajungeti ceva pe server...este un joc dar asta tine si de comportamentul din viata reala.

Respect [mR].Hunter, influx, BvAsaSin, Razvan.Rex, Vulturik, Masa7u cu ei te poti intelege pe timpul unui war de cand ii stiu dau dovada de un comportament exemplar....baieti care ii pot inlocui pe M.Ionut, Griffyn, Skyntei, GutMaster, PvP si alti....daca vreti sa facem o echipa incercati sa va revizuiti comportamentul..

Ms rekill :* si u esti 1 dintre noi pe care te poti baza mereu ... respect

@Rekill +1

ar fii mult mai bine daca am incepe sa ne intelegem la war. Am avea de castigat, nu am mai pierde atat. Noi de asta pierdem, unu se enerevaza pe altu ca a facut nush ce , ceva ce nu conteaza, dar pe ala il deranjeaza, si nu se mai joaca, altii se enerveaza ca respectivul nu mai joaca, si vad ca pierd si ies si ei de la war si asa ramanem destul de putini. Opritiva cu astea, macar in timpul warului terminati, dupa war ...dar macar in timpul warului sa fim uniti. Avem de castigat mult si nu o sa ne fie usor daca continuam asa.

EDIT: Mda.. dublupost

Edited by iRi si punct

Salut baieti am venit de afara, foarte buna alegere rekill ca ai retras demisia :)

Salut baieti am venit de afara, foarte buna alegere rekill ca ai retras demisia :)

Noapte buna, am iesit si eu si daca vrei iri sa imi dai si mie PM si sa imi zici cum se instaleaza moduri arme cu imd editor, multumesc .

Chiar daca este un joc incearca sa-ti faci cati mai multi prieteni pana la urma cand iti vei aminti de sa-mp peste cativa ani te vei gandi la prieteni care i-ai avut si momentele frumoase alaturi de ei nu la bani...

(kinnnder,Coza, BvAsaSin, Vulturik, [GMS]GutMaster, PvP, [CBN]Ybu, Raduku, M.Ionut, Kaine, WEV4 imi pare rau ca s-a terminat asa)

http://www.youtube.com/watch?v=jzqlTU375ow

Chiar daca este un joc incearca sa-ti faci cati mai multi prieteni pana la urma cand iti vei aminti de sa-mp peste cativa ani te vei gandi la prieteni care i-ai avut si momentele frumoase alaturi de ei nu la bani...

(kinnnder,Coza, BvAsaSin, Vulturik, [GMS]GutMaster, PvP, [CBN]Ybu, Raduku, M.Ionut, Kaine, WEV4 imi pare rau ca s-a terminat asa)

Mda.S-a terminat urat de tot.Dar asta e.Trebuie sa ridicam capul sus si sa mergem mai departe.